Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awrrrrr

Dostaje bialej goraczki.. Moj obecny pisze z byłą

Polecane posty

Gość awrrrrr

tzn krecimy ze soba od kilku miesiecy,obczajamy sie wlasciwie.. na poczatku byl nieugietym,ponoc zrobila mu cos ale nie chce powiedziec co. ona chciala wrocic, pozniej chciala sie zabic-przejal sie tym. teraz juz w necie ona wypisuje,on jej odpisuje..niby tak neutralnie ale boje sie ze cos do niej czuje,byli ze soba 4 miesiace.;/

Gość awrrrrr
*nieugięty

Gość awrrrrr
prosze napiszcie coś bo sie nie uspokoje!!!moze jakis facet się wypowie,tak byloby najl;epiej.

Gość lekcje odrobione?!?!?!?!
noz ja pier dole !😠 co to ma byc? obczajamy ,była ,4 miesiace ????? farie masz czy jak ?

Gość awrrrrr
może coś bardziej inteligentnego, skoro już chcesz na taką pozować to chociaż nie rozwiewaj wątpliwosci.

Gość awrrrrr
oj obczajamy się tzn glownie przez moja porazajaca niesmialosc nie jestem w stanie jakos pokazac ze mi bardziej zalezy, ale jemu sie podobam, od poczatku mnie ta dziewczyna denerwowala

"Byli ze sobą 4 m-ce" woooow jaki staż, nie było oświadczyn? Laska, weź się za lekcje, z tego coś jeszcze będziesz miała, bo z takich gimnazjalnych/licealnych miłości nic nie ma później (no chyba, że niechciane ciąże)

Gość Abecadlo z pieca jeblo
a nie mozesz go zapytać o co chodzi ? i druga rzecz powiedz mu , ze ci przykro jest bardzo ,iz pisze z była;_

Gość awrrrrr
4 miesiace,ale kochali się,, wy tylko o seksie, jakos mi sie nie spieszy wiec sie hamujcie z takimi tekstami.No mogłabym powiedzieć,ale co jesli wyjde na desperatke bo uzna ze to tylko odpowiadanie w necie na dodatek?mnie w ogole jego reakcja wkurza,duzo nie brakuje zeby znowu zaczeli ze soba gadac,ona jest nieugieta

Nie lepiej znaleźć chłopaka który będzie Cię chciał? Przecież nie zmusisz go, żeby był z Tobą.

Gość awrrrrr
ciezko mi go olac,podoba mi sie bardzo :( myslisz ze on mnie nie chce? niby zakonczyl wszystko z nia ..nie wiem juz nic ale chciaLABYM WIERZYC ZE TO JA PRZESADZAM;/

Jeśli mu zależy na Tobie, to oleje ją. Jeśli chcesz mieć przewagę - zaproponuj mu wyjście nim ona to zrobi. Zgodzi się - jest Twój, nie - już jest z byłą.

Gość awrrrrr
masz rację, tak zrobie. Dziekuje za rade:*