Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samurajka...

Samsar Concive plus lubrykant wspomagajacy zaplodnienie

Polecane posty

Gość samurajka...

Tak naprawde nie wiem czy ten lubrykant jest wogole dostepny w Polsce, ale moze sa jakies kobiety, ktore go stosowaly i moga cos na jego temat powiedziec? Z tego co pisze producent to jest to lubrykant przyjazny plemnikom. Nie tylko nie szkodzi jak inne lubrykanty, ale wrecz pomaga plemnikom dotrzec do celu. Podobno dobrze wplywa na ich mobilnosc i okres przezycia. Bede wdzieczna za wszelkie opinie.

Gość samurajka...
Wlasnie wyweszylam, ze jest dostepny w Polsce. Oto kilka informacji na jego temat jesli ktos jest zainteresowany: Żel (lubrykant) dopochwowy wspomagający poczęcie, dla wszystkich par, które starają się o dziecko. Żel jest przyjazny dla plemników. Wspomaga ich ruchliwość, szybkość dotarcia do jajeczka oraz wydłuża czas życia. Dzięki temu łatwiej jest zajść w ciąże. Żel Conceive plus jest stosowany z sukcesem przez kobiety na całym świecie, które pragną zwiększyć swoje szanse na poczęcie. Conceive Plus to żel, który zawiera jony wapnia i magnezu. Te jony są obecne we wszystkich płynach ciała i są istotne dla żywotności komórek. Conceive Plus jest produkowany według opatentowanej metody do tworzenia określonego środowiska pH optymalnego do przeżycia plemników i migracji. Conceive Plus został zaprojektowany tak, aby zmaksymalizować ilość płynu koniecznego do zapłodnienia i stworzyć przyjazne środowisko do plemników, co za tym idzie zwiększyć prawdopodobieństwo poczęcia. Info ze strony: http://www.zdronet.pl/CONCEIVE%20PLUS%20-%20%20%C5%BBEL%2075%20ML,95021,apteka.html

Gość eded
odświeżam temat, też jestem ciekawa tego żelu

Gość kupiłam ten lubrykant
na allegro, gdy planowałam 3 dziecko niestety dotarł kilka dni po owulacji:O i nie udało mi się z niego skorzystać, bo już zaszłam w ciążę;) wszystkie moje dzieci były poczęte przy użyciu żelu nawilżającego Durex Play;)

Gość n_eg_ra
Póki co tylko określam sobie dni płodne afrodytą. Powiedziałam sobie, że jeśli przez 3 kolejne cykle nie zajdę to kupię ten żel :)

Gość samurajka...
Ja zaszlam w ciaze w drugim cyklu z tym zelem. Nie wiem czy ten zel pomogl czy nie, ale w ciazy jestem i to jest najwzaniejsze :)

Gość eded
jednak się skusiłam i kupiłam ;) Mam jeszcze Donne i czekam na paprotki, może z tymi "pomocami naukowymi" w końcu się uda:)