Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia 8778

Tesciowa czy zlobek

Polecane posty

Gość monia 8778

Co byscie wybraly tesciowa ktora pali czy zlobek Panstwowy???

Gość nietesciowaaaaaa
pogadaj z teściową żeby nie paliła przy dziecku , w żłobku raczej to sie nie zdaża , ale ....., a fajna teściowa? w żłobku może chorować wiadomo ale jak teściowa pali przy małym to też nie za dobrze , ciężki temat

Zlobek! A tesciowa na wypadki nagle, jak dziecko zachoruje.

Gość lkoijuyh
jak nie będzie palić przy dziecku to lepiej teściowa, chyba, że niezła zołza,,,

Gość Uważam że lepsza
teściowa . Dziecko w żłobku to sierota skazana na obce osoby, tesknotę za domem! Dziecko w wieku żłobkowym to jeszcze zbyt mały człowieczek żeby zrozumieć że mama czy tata napewno przyjdą że odbiorą o konkretnej godzinie i maluch będzie jak to sie mówi trochę osowiały. Teściowa pomimo że no...wiadomo jak to tesciowa ale zawsze w domu, zawsze blisko ta krewna , babcia. Ja nie lubię swojej tesciowej jak nie wiem co ale wiem że ona za to lubi moje dziecko i choć zadanie ułatwione bo nie pali to zostawiłabym z nią zamiast posłać do żłoba. Gdyby pytanie tyczyło sie opieki w domu przez nianię (oswojoną osobę) a teściową to poleciłabym nianię .

Gość monia 8778
Nie stac mnie na nianie... Tesciowa lubi tez wypic codzinnie chociaz po 1 kieliszku... Nie wiem co robic a pieniadze sa nam potrzebne poniewaz chcemy sie od niej wyprowadzic...

Gość monia 8778
Teraz ma 5 miesiecy ok. roku jak bedzie mial chcialam isc do pracy

Gość fajnajulia
złobek. państwowe złobki są dobre, moja córka chodzi od kiedy skonczyła 9 miesięcy, świetnie sie rozwija. teściową zostaw sobie na wypadek typu choroba.