Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zordonowka

Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość sleeeeeeeeksleek
poczytaj o ipl na wizazu, wlosy odrastaja.

Gość lyyyyoooooooa
dziadostwo pewnie jakies znow mialam laser domowy ,usunelam doslownia kilka wloskow ,reszta odrosla albo wcale nie wypadla :O

Gość srednikkreskanawias
do cipki chyba zbyt niebezpieczne...

no,ale ani wyraznie pisza w tej reklamie z media ze zabieg trzeba powtarzac,najpierw co 2 tygodnie,a po 5ciu zabiegach co miesiac...wiec nie wiem o co wam chodzi. dodatkowo tu chodzi tylko o ciemne wlosy,te jasne blond,ktore sa ciensze nie da sie usunac swiatlem-co zreszta tez jest napisane w ogloszeniu

Gość lyyyyoooooooa
poza tym IPL to choooj , wlosy odrastają ,masa ludzi sie skarzy na to ,robią w profesjonalnych salonach a po roku znów kłaki :O

moja kumpela w polsce usuwala wlosy z cipki swiatlem-zadowolona jest z efektow,ale tylko czarne wlosy usuniete,te blond sianko nadal rosnie

Gość lyyyyoooooooa
tak szczerze - wlosy po IPL i tak odrosną !!nawwet ciemne jedyny skuteczny jest LighSheer ale tego nikt nie ''przerobi'' na urzadzenie domowe bo ludzie by sobie wszystko poparzyli znając zycie

nie czytasz wszystkiego- oni napisali,ze trzeba powtarzac zabieg co 2-4 tygodnie-zaleznie jak szybko wlosy odrastaja. ja mysle,ze jesli o ten produkt chodzi,to bardziej mysla o tym,ze nie ma sie kropek jak po goleniu,tylko przez pare dni skora jest gladka,a potem wlos odrasta