Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezpretensjonalnaona

przybita

Polecane posty

Jutro mam spotkanie z facetem który mi się podoba. Natomiast on jest właściwie juz ustawiony życiowo Ma dobrą pracę ,wykształcony A ja jestem po Liceum,nie mam obecnie pracy mieszkam z rodzicami Co mam zrobic jak zapyta o moje życie Strasznie się czuję..nie wiem co mam w tej kwestii mu powiedzieć Różnica wieku między nami to 2lata Ja 25-on28 Może nie powinnam isc aby się nie zbłaźnić,jakiejś depresji po tym spotkaniu nie dostać :/

Gość on leci na twoją cipkę
a nie kasę

Gość Roxy019
Nie wstydź się tego kim jesteś! Kobieta powinna znać swoją wartość. Niektórzy mają więcej szczęścia w życiu, a inni mniej... powinien to zrozumieć. Poza tym, nie martw się na zapas... Może nie zapyta Cię tak od razu, ale wtedy, gdy Cię lepiej pozna...?

Czuję ,ze nie zasługuję na kogoś takiego Ja wiem to pierwsze spotkanie Ale czuję sie gorsza ,wstyd mi za siebie :(ze jest jak jest Facet bardzo mi sie podoba,ale coś mi podpowiada aby zwyczajnie uciec się wycofać wymigac ze spotkania Bo wyjdę na debilkę przez to,ze nie mam pracy teraz i studiów nie ukończyłam ,bogata też nie jestem Tzn 25lat i zero samodzielnosci