Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sleeeeeeeeksleek

perłowe cienie do powiek

Polecane posty

Gość sleeeeeeeeksleek

dzisiaj spojrzlama na lustro w sloncu, pod swiatlo i nie spodobalo mi sie to, co zobaczylam... tak nienaturalnie wygladaja te perlowe cienie, maluje sie niby normalnie, jasny cien pod brwia, ciemnoszary na rzesami a w zalamaniu powieki jasny szary, ale jakos to oko swieci tą perlowoscia, ale przeciez nie wyrzuce palet cieni po to,zeby kupic matowe. co o tym sadzicie?

Gość albo policystyczne jajniki
no, ja też stwierdziłam , że jstem za stara już na te cienie ... :(. a matowe wydają mi się jakieś takie blade.. wniosek jest taki, że najczęściej ich nie używam ... Dzisiaj właśnie się pomalowałam rozświetlającymi ( jasne ) i matowymi ( ciemne) no ale przesadziłam, i żeby trochę je ' wyciszyć ' nałożyłam trochę pudru mineralnego.... a może spróbuj z trochę wyższej półki ..

Gość sleeeeeeeeksleek
myslisz ze polka cenowa cos zmieni? i te sie beda swiecic i tamte... w sumie chyba nigdy nie uzywalam matowych cieni, ale mam dwie nowe paletky perlowych i do tego kilka mniejszych paletek tez perlowych, nie wywale przeciez, moze tez bede je matowic, pudrem bambusowym lub mineralnym...