Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wmawiam sobie?

Pierwsze ząbki

Polecane posty

Gość wmawiam sobie?
14 listopada urodzony, ale teraz zaniepokoilo mnie to ze nic do raczek nie chce brac a czytam ze dzici w tym wieku juz to robia!

Gość mama dwojeczki
Dziewczyno, nie nakrecaj sie!! Zaraz zaczniesz biednemu dziecku wmawiac choroby i opoznienie w rozwoju! Przeciez twoj maluch ma DOPIERO!! 3 miesiace! Daj mu byc niemowlakiem, spiewaj z nim, rozmawiaj, wkaldaj do raczki grzchotke i cwicz trzymanie, stymuluj rozwoj kladac np. na brzuszku itd., ale daj mu rozwijac sie swoim tempem :)

Gość mama dwojeczki
Dziewczyno, nie nakrecaj sie!! Zaraz zaczniesz biednemu dziecku wmawiac choroby i opoznienie w rozwoju! Przeciez twoj maluch ma DOPIERO!! 3 miesiace! Daj mu byc niemowlakiem, spiewaj z nim, rozmawiaj, wkaldaj do raczki grzchotke i cwicz trzymanie, stymuluj rozwoj kladac np. na brzuszku itd., ale daj mu rozwijac sie swoim tempem :)

moja jest z 15.11 :P rączki,nózki pracuja na pelnych obrotach,,ale główki nie podnosi lezac na brzuszku ...:// co jest moim utrapieniem caly czas... ale jeszcze biore na wstrzymanie. wkladaj mu rozne male grzechotki,gryzaczki ....albo swoje palce - zeby otwieral dlonie :)

CZEŚĆ DZIEWCZYNY Mojej córeczce wyszły 2 dolne ząbki w dzień kiedy skończyła 4 miesiące, teraz niedawno jak skończyła 7 m-cy wyszły 1 i 2 z lewej strony na górze a z prawej dopiero teraz po trzech tygodniach się wyrzynają chociaż już je widzę. Miała któraś z was takie asymetryczne dziecię? jak się śmieje to ma dwójkę tylko z góry widoczną, zabawnie to wygląda:)

Gość wmawiam sobie?
ok, wiem ze dzieci sie roznie rozwijaja ale sa pewne granice prawda? Ale pociesza mnie to ze moj synek podnosi glowke, juz wczesnie zacza ja nawet podnosic i pielegniarki sie dziwily ze taki silny. Wiec glowke podnosi, ale w raczki nic nie chce brac i sie tylko denerwuje jak cos mu do dloni przykladam. On ma wlasciwie jeszcze ciagle piastki zacisniete. Ale na razie bede rzeczywiscie probowac mu moje palce dawac, na to sie nie zlosci przynajmniej. Bardzo fajne i pomocne rady i w ogole pocieszajace jestescie wszystkie. Trudno sie nie przejmowac, ale juz sie nie moge doczekac po prostu kiedy zacznie byc bardziej aktywny.

Gość karla***
To co ja mam powiedzieć moje dziecko niedługo będzie mieć 15mieś. i ma dopiero 3 zęby :P

wiedzialam ze skads juz dzis kojarze twoj nick autorko :P babusikk od biogai :)