Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c ;kkk

czy to by bylo donosicielstwo?

Polecane posty

Gość c ;kkk

Pracuje a agencji PKP z dziewucha ktora sie notorycznie obija, ale ma farta i wyniki lepsze ode mnie, ale podbiera mi klientow, pol dnia przega na telefonie z kolezankami czym mi przeszkadza bo sie skupic nie moge, czy jesli napisze maial do dyrektora to bedzie donosicielstwo? Jak to ujazc bo chce pracować w normalnych warunkach - nie znosze leni i takich beznadziejnych pustakow

Gość ineskskskskka
napisz wprost jak jest ze nie tak sobie wyobrazasz prace bo laska ci przeszkadza

Gość msssssssaqaa
najlepsze ze takie pindy w weilu miejscach pajacują i czuja sie jak ryba w wodzie, super ploteczki itp

skoro obija się pół dnia, a i tak jest lepsza od ciebie, to ty strasznie nieudolna jesteś :o gdybym otrzymała takiego maila jako pracodawca to zwolniłabym ... ciebie

Gość c ;kkk
NAPRAWDE TAK BY TO PRACODAWCA ODEBRAL, nO JA NIE ROZUMIEM ? MA LASKA FARTA ALE MI PRZESZKADZA SWOIM GADANIE%M

Gość jsnaj
Jeśli ma lepsze wyniki od Ciebie to pracodawca będzie miał to w dupie. A raczej się Tobie przyjrzy. Takie życie niesprawiedliwe.

Gość na miejscu pracodawcy
po takim e-mailu zwolniłabym Ciebie. Jak donosisz na koleżankę, doniesiesz też na pracodawcę, to już tkwi w genach.

Gość c ;kkk
narazie nie donioslam, ale jak mam pracować jesli chce dzownic do klientow a ona sie smieje , gada pol dnia z kolezankami zamiast rpacowac, co mam zrobic

Gość polkolooo
jakim cudem? Glupi ma wikesze szczescie - cwaniara

Gość c ;kkk
takim cudem ze przechwytuje klientow, ja jestem zajeta rozmowa z klientem telefonicznie to ona do siebie bierze klienta

to ty rób tak samo jak ona. a swoją droga moze zwroc jej uwage,ludzie robią rozne rzeczy i nie zdają sobie sprawy ze to moze komus przeszkadzac zwlaszcza jak nikt sie nie skarży,moze poprostu jej powiedz.

Gość c ;kkk
odgrzewam temat ja nei moge jej zwrocic uwagi bo nie rozmawiam znia od jakiegos czasu bo juz raz afera byla, ona tam pracuje wczesniej ode mnie dlatego jej sie wydaje ze wszystko moze

ciburaszka... mam kumpele z lotwy... ciagle nawija o tej bajce :)

Gość c ;kkk
co ty piszesz?

Gość skończycie jak Demi M :D
i jest pewnie ładniejsza:P

Gość c ;kkk
ja nie mma problemu kto ladniejszy, tylko nie moge pracowac a tak wogole to ludniejsza nie jest, to taka pusta laska ktora wkolo sie lubi stroic