Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pain903

Czy w wieku 20 lat moga rosnac zęby ?

Polecane posty

W 2011 urosly mi dwa z lewej strony najpier na dole,a potem gora,ale mialam 19 lat.Teraz mam prawie 20 bo za 3 miesiace i zaczely mi rosnoc z prawej strony u gory i na dole. Dziwne mam pojsc do dentysty?Dodam ze u dentysty bylam 5 lat temu...

Gość aaa22
ale które to zęby ci rosną?

Gość ja2507
Nie martw sie. To osemki, zeby madrosci... Mi co prawda urosly, jak mialam 14-15 lat, ale znam kobiete, ktorej rosly, jak miala 40!

Gość no bo one mniej więcej w tym
wieku rosną, nie wiem, czy mnie już rosną czy nie i wolę nie wiedzieć

Gość aaa22
no to rosną ci 8-emki nie rozumiem, co w tym dziwnego? to najnormalniejszy etap rozwoju. rosną od ok 17ego roku życia nawet do 40ego i dłużej jeżeli wyrastają bez żadnych większych problemów (może być ból, zaczerwienienie itp) to ciesz się i nie przejmuj niczym jeżeli pojawią się problemy czyli bardzo duży ból, który nie raz utrudnia otwieranie ust to wybierz się do stomatologa dbaj i odwiedzaj je często szczoteczką, bo łatwo się psują :)

Gość ja2507
A do dentysty to idz, bo mozesz miec niezly balagan po 5. latach! Pozdrawiam i zycze zdrowyh zebow :)

Gość NNNinaaa
pewnie ze moga

o Dziękuje kochani;) Ja się strasznie boje dentystów,bo kiedyś jak byłam młodsza to babka urwała mi mleczaka bez zgody rodziców,a ja myślałam ze to drugi ząb urwała i ze nie urośnie.Chodziłam długo z dziura na przodzie bez zęba masakra jakaś.Miałam wtedy ze 9 a może 10 lat.;P Ale się wybiorę,bo w końcu kiedyś trzeba;))