Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b e z n a z w y 1 2 3.

Jak to odbieracie??

Polecane posty

Jak by ktośwam tak pisał ;"" ------------------------------------------- Jest pani wjątkową kobieta i malo jest takich kobiet na świecie. Wiesz czym sie rozni szmata od kobiety? Tym ze kobieta sie szanuje Wiec sie ceń i wiedz żę na tym świecje jest gdzieś ta połóweczka. Nie szukaj faceta by z nim być ale by go kochać Chce pani schudnąć by poderwać faceta. Niby nie na sex co wydaje sie nie logiczne. A gdy go pani zdobędzie będzie pani wciaz sie dla niego poswiecac?? Idealne cialo obiadek i coś jeszcze? I na tym ma polegać związek?? Nie pomyślała pani nigdy że facetowi w d.. sie poprzewracało? I co będzie się pani głodować idealne ciało. A po 40 co śmierć Albo mąż odejdzie bo nie ładna Istnieją miliony kobiet ładniejszychale i miliony brzydszych. Taka jak pani jest tylko jedna. kobieta to nie zawieszenie przednio tylne Więc mówić sobie że jestem najlepsza wyjątkowa że wiele kobiet może mi zazdrościć i że jestem na tyle wyjątkowa i am na tyle dobrze w głowie żę znajdę kogoś. Patrzac na pustak widzisz w nim dziurę a dziura to nie kobieta. W wieku 20 lat jesteś sexi a potem chylisz się ku ziemi taka kolej rzeczy więc niech pani będzie sobą jedyną i wyjątkową.

nikt nie odpowie ??

Kobity no jakby któraś takie meile dostała