Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amazonkaaaa

kto się ze mną napije?

Polecane posty

Ale trzeba widziec kiedy prawda jest zwykłym sprawianiem komuś przykrości, a kiedy koniecznością :) A co musisz wiedziec ;>

I wez tu zrozum kobiety, musze cos wiedziec, ale jednak nie musze ;p

"Musze,muszę wiedzieć" bym przysiągł że to znaczy że musisz wiedziec, ale co ja tam wiem ;p Ja tam nie mam nic do ukrycia :) Tak na marginesie nie licz na to że teraz wszystko będe rozumiał w mig, bo co bby tu nie mówi po % mój umysł pracuje na wolniejszych obrotach ;)

Jutro to przeczytam na trzźwo i dopiero bede sie zastanawial co mialas na mysli, bo raczej dzisiaj na nic madrego ni wpadne ;p Przez te komplementy cały się czerwienie ;p

Musze przyznać, że troche sie rozbudzilem, sam nie wiem czemu ;] No dobra nie bede takim prostakiem i tez powiem, że miło mi się z Tobą spędza czas na kafe ;)

Pewnie wypiłeś kawę:D Kompletnie nie mam Cie za prostaka:D Za to uwielbiam prostych ludzi:) Bo sama jestem bardzo prosta:D

Wole nie eksperymentowac z kawa o tej godzinie, bo jeszcze by sie okazalo ze potem bede mial problemy z zasnieciem i po co mi to. Chociaz jakby sie zastanowic, to raczej by mi to nie grozilo ;) Zycie jest o wiele prostsze jak sie nie wszystko wprost mowi ;) Znowu mnie sennosc nawiedza ;/ A jak tam reszta Twojego dnia (poza tą połową którą spędziłaś w łózku :P)

reszta dnia w miarę ok:)))) pij ta kawę,nie dam Ci spać:)a ze nie mam innych możliwości mogę tylko prosić:))) opowiedz o swoim dniu:))))))

Gość elka wieczorem
ja mam do ciebie mieszne uczucia lubisz prostych ludzi to nie pisz z wyzszocia jak na innych tematach pis normalnie ze nie podoba ci sie np szykanowanie a nie promuj idiotek typu stomatoloszki czy jenifer

Oj Ela Ela:)Nie musisz mieć do mnie żadnych uczuć, Jednak Ci powiem-ja nikogo ani niczego tu nie promuje. Jedynie co to uważam,ze jeśli ktoś może obnażać swoja biedę,kto inny może mówić,ze mu dobrze(może po to by dać wiarę?) To czy ktoś bogaty,czy biedny,nie daje prawa nikomu by na tej podstawie obrażać,wyzywać-to tyle.

Gość elka wieczorem
widzisz jak one pisza czy nie?a ty zdecuduj albo bronisz jednych albo drugich bo to takie niezdecydowanie kogo popierasz biednych czy bogatych?

Zadnej kawy, nie bede wyplukiwal z siebie resztek magnezu ;p W ogole to fajnie mi opowiedzials o swoim dniu, odwracajac kota ogonem i naklaniajac mnie do opisania swojego dnia, cwaniara no... ;)

Ja mam magnez,dużo magnezu:D chcesz:)????cóż tu opowiadać,szczególnie tutaj:) wstałam wypiłam kawkę,byłam w sklepie,zrobiłam obiad,kuchnie tez posprzątałam:D Wyszłam na 2 godzinki,a teraz pisze z Toba:)))) Ela-ja jestem za ludźmi,jak komuś się udało ,ma kasę mam go mieszać z błotem?No wiesz Ty co:P Ze swoimi pieniędzmi każdy może zrobić co chce,ważne jakim jest człowiekiem bez względu na to co ma a czego nie ma,ja nie zauważyłam by stomatoloszka kogokolwiek od szmat suk wyzywała jak inni ja. Nie wyobrażam sobie tez kogoś lubić,kochać i nagle jak zapracuje sobie na wiele zer na koncie,czy wygra,go olać tylko dlatego,ze ma,a mi nie da:D Pomyśl co piszesz. Sa źli bogaci,ale są źli i biedni. Nie po tym ocenia się człowieka.

Gość elka wieczorem
POWINNAS GLOSOWAC NA PIS!!!!!!!!!JESTES OBLUDNA JAK GLOSUJESZ NA PO!!!!!!MYSLAC TAK!!!!!DALEJ NIE WIEM CO O TOBIE MYSLEC!!!!!

To podziel sie tym magnzezem ;) Nie wiem za bardzo o co chodzi, ale zdecydowanie sie zgadzam z tym co teraz napisalas ;)

Jakim prawem Elu mówisz mi na kogo mam glosować? Moj głos-moja sprawa. Widze,ze bardzo Cie boli te PO,choć nie wiem dlaczego. na PIS,nigdy nie zagłosuje,to nie moja bajka,ale na PO tez nie glosowałam,choć glosuje zawsze.

Mariusz mogę Ci oddać wszystko magnez jaki ma,tylko nie wiem jak to zrobić:PPPPPPP Musiał byś jednak ruszyć się z tego łózka:)))))))

Gość elka wieczorem
wydajesz sie fajna dziewczyna w obronie biednych widzialam jak pomagasz naprzyklad paulinie tacy glosuja na pis a nie na lajdactwo gejow kurwy itd

nie nie i jeszcze raz nie :) zebys mieszkala po 2 stronie ulicy, to "moze" bym sie skusil, a tak to sobie mozesz oddawac mi caly swoj zapas magnezu ;) w tej chwili jestem w stanie tylko poruszac sie w obrebie wlasnego lozka, kazda dalsza wyprawa jest zbyt meczaca ;) Jak czlowiek z sercem po wlasciwej stronie mogłabyś sama si pofatygować, biorąc pod uwagę moj stan ;)

Mariusz no wiesz:DDDDDD a skąd wiesz w jaki m ja jestem stanie:)))))) Ja z chęcią oddam,no:DDDDDD Ale tak w sekrecie powiem Ci,ze bym się pofatygowała,naszczescie nie umierasz wiec nie musze:D Ela Właśnie dlatego,ze jestem fajna dziewczyna nie obchodzi mnie kto z kim chodzi do łózka i glosuje jak chce:D

Gość elka wieczorem
chlopak z chlopakiem to sie leczy!!!!!!!!

Ela-biorąc pod uwagę nawet Twój tok myślenia(z którym się nie zgadzam:) wyzwiskami i napiętnowaniem nikogo się nie wyleczy,cóż to za metoda????? a w tajemnicy Ci powiem-wiesz co się leczy? -HOMOFOBIE.

Oj obawiam się że takich rzeczy nie da się wyleczyć... @Asia Używasz przenośni, zdań z podwójnym dnem, nie robisz ortografów i ogólnie piszesz sensem, więc zdecydowanie jestes w lepszym stanie niż ja ;p Tak na marginesie skąd wiesz że nie umieram, a może bez tego magnezu przyjdzie mi umrzeć tej nocy w wielkich katuszach przez skurcze mięśni ;]

Gość JA POWIEM
Znasz tych szmatlawcow prawda? pewnie zakochalas sie wkomunistach arlukowicz nap[ieralski eden przelazl na inna partie drugi zonaty ale znasz doskonale jarka kwietnia prawda?

Gość JA POWIEM
wszyscy ze szczecina i maja siebie w znajomych do kojota tez chodzisz prawda?