Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amazonkaaaa

kto się ze mną napije?

Polecane posty

heh chyba coraz wolniej myślę juz o tej godzinie :p Już do łóżka, przeciez młoda godzina jeszcze. Zapewne nawet piwa jeszcze nie otworzyłas, a zapewniam Cie ze samo sie nie wypije :P

Jestem przekonana,ze znajdziesz sobie dobre towarzystwo do pogadania na wieczor:) ja juz odpadam,wiesz starosc nie radosc haha:p i tak dzwonia mi w uszach slowa,Pojde spac by nie poglebiac"bezsensu":D Piwa mi sie nie chce,lozka pragne:p Zycze Ci Wszystkiego co najlepsze,inaczej nie moge,Ty tak-wiec jak zechcesz,ja nawet nie mam gdzie szukac kontaktu

Takze,co najwiecet tu moge zlozyc np.swiateczne zyczenia:)uciekam do lozka,sama siebie juz czytac nie moge,wiec Ci sie nie dziwie:D udanego,cudnego wieczoru,czarujacej nocy,a potem slodkich snow jak Ty sam zycze.Dobranoc Mariuszku:*:):)

Widzę że musiał być wyjątkowo dołujący dzień, że takie głupoty na wieczór opowiadasz. Jakby co to pisz na maila, bo mi się nie chce teraz przeszukiwać stert tekstu w poszukiwaniu kontaktu do Ciebie. Głupio by było tak zupełnie urwac kontakt, nie uważasz ? bevis6@wp.pl Jak jednak już jesteś bardzo zmeczona, to Cie nie trzymam, dobranoc ;)