Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goldberg

Komu wynająć mieszkanie

Polecane posty

Gość goldberg

Jako że jestem właścicielem mieszkania we Wrocławiu, a nie na ludziach się mało co znam, często popełniałem błędu co do wynajdowania osób do wspólnego mieszkania. Teraz postanowiłem się poradzić ;) Casting przeprowadzony o to moim faworyci: 1. Chłopak - student dzienny IV roku Architektura wnętrz, niepalący nieimprezujący w domu, powód szukania nowego lokum - ekipa sie rozsypała ze starego mieszkania, ma dziewczynę która jest w Wawie, rzadko przyjeżdża, on też z daleka, więc rzadko do domu wraca 2. Chłopak - student dzienny farmacji, niepalący, powód szukania nowego lokum - jego dziewczyna jest zazdrosna o lokatorkę z mieszkania i odwrotnie, chłopak mieszka blisko wrocławia więc do domu jak mówił często zjeżdża 3. Chłopak - kucharz, niestudiujący, ma dziewczynę, z daleka, zamierza ze swoją dziewczyną zamieszkać z racji tego że jest z Wrocka 4. Chłopak - student informatyki IV rok, ma podjąć pracę od marca, typowy informatyk z zachowania, z pobliskiej wioski koło wrocka, dziewczyna daleko stąd, powód szukania nowego lokum - to jego pierwsze mieszkanie na własnym że tak powiem, wcześniej dojeżdżał do Wrocka z racji że blisko mieszkał. 5. Dziewczyna - studiująca dziennie I rok, mieszkająca na stałe nad morzem, studiuje na uczelni prywatnej, powód szukania nowego lokum - były właściciel z powodów osobistych nie będziesz już wynajmował mieszkania studentom. Na wakacje wraca do domu, ale zamiast niej znajdzie kogoś na swoje miejsce na ten okres Która z tych osób myślicie będzie najodpowiedniejsza, wszyscy zgodzili się na warunki panujące w mieszkaniu - bez imprez, sprzątanie wg. dyżurów, umowę itp - ale wiadomo każdy tak powie, aby dostać pokój.

Gość d56
laske biz z nad mozra, na wakacje bedzie gdzie jechac, dasz jej banus za chate