Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ola p. 1998

zluszczenie glowy kosci udowej ktos zachrowal ja tak??

Polecane posty

Gość ola p. 1998

Czy ktos chorowal na zluszczenie glowy kosci udowej bo ja tak i to na obustronne. Na poczatku wakazji 2011 zabolala mnie noga nie moglam wykryc dokladnego miejsca ale to byla tak pachwina kolano i biodro. Pozniej jeszcze druga noga i naprzemian bolaly utykalan i się że mnie smiali że chodze jak pingwin. Poszlam do lekarza rodzinnego i powiedziala pani dr że to z przeciazenia od jazdy konnej. Zalecila mi masc i nic nie pomogla spytalam jej się czy mogę jechac na oboz koNnu powiedziala że tak ale z malymi ograniczeniami i pojechalam jeszcze pogorszylam poszlam 2 raz do lekarza powiedzial że to od sportow i powinnam odpoczywac. Zaczal się rok szkolny 1 gim jeszcze bolalo poszlam 3 raz zlecil skierowanie do ortopedy. Pojechalam do szpitala i zrobilu zdj rtg mily lekarz z inoworclawia że szpitala powiedzial że to zluszczenie glowy kosci udowej i trzeba operowac. Lezalam w szpitalu 4 dni przed operacja .operacja byla we wrzesniu 2011 roku. W trakcie operacji ktora zajela max 2 godz wsadzilu mi w 2 nogi po 3 druty. Po 3 dniach zosatalm wypisana. Lezalam na wznak 4 tygodnie albo jezdzilam na wozku bo mi się nudzilo robilam sobie sama 30 zastrzykow 1 dziennie w brzuch przeciwzakrzepowe potem na kulach i teraz też bo jeszcze się lecze. Bylam na 1 kontroli i wszystko jest narazie dobrze lekarz mowil że bedzie niedlugo operacja na wymiane drutow. Bo inaczej się zrosna z koscia14 marca mam nastepna wizyte i stwierdzimy dzien operacji pozniej jeszcze wyjmowanie drutow i plastyka kosci zebym w przyszlosci nie miala problemow. Zycze powodzonka i nie bac się to pomoze. Pisac jak było u was. Pisac na gg 11116305 jak cos chcecie. :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować