Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

umbrelllka

PIĘKNE DO WIOSNY!!!

Polecane posty

Od dziś zaczynam program : PIĘKNE DO WIOSNY. Kto chcę się przyłączyc ? Zaraz dopiszę szczegóły.

Gość agata---
ja moge sie dołączyc;)

Gość Kathrinaaa
ja też jestem ZA!

Gość kapelaaaaaaana
jaaa :D ale bez odchudzaaania bo jestem chuda jak szkapa ...:((ale chciałąbym się świetnie odżywiać juz zaczynam powoli łykam pyłek pszczeli ,non stop herbatki ziołowe,dużo żurawinki ,jedzonko w miare ok ,a jestem studentką :D ale stwierdziłam,ze zdrowie ma się jedno..paznokcie i włosy mam straszne przez te antybiotyki :((

Więc ja proponuję. 1. Peeling kawowy - na uda i brzuch aby ujędrnic skórę. Ja właśnie leżę w łóżeczku nóżki owinęłam folią a pod nią peeling kawowy z cynamonem . Na to legginsy i się grzeję.Świetne na Cellulit 2. Olej rycynowy na rzęsy - żebyśmy latem nie musiały używac tuszu! Po takiej kuracji będą ciemne ,mocne i gęste! 3. Masaż ciała balsamem rano! Po prysznicu! CODZIENNIE! 4. Brzuszki metodą kratkową - są przydatne przed porodem ;p Mi się poprawia humor jak wieczorem z moim facetem robię brzuszki a potem zamalowujemy kratki w zeszycie (Każde 10 brzuszków to jedna kratka) 5. Zabiegi na włosy - używanie np. nafty kosmetycznej na noc. Maseczki Henna wax. 6.Ja biorę chrom i linee. Chrom aby nie jest słodyczy - wypryski na twarzy. 7. Chcę w marcu zrobic głodówkę 5 dni---aby oczyścic organizm z toksyn. 8. Sobota- dniem maseczkowym Co sobotę maseczka na twarz koniecznie 9. Picie wody w dużych ilościach. 10. Spacery dla poprawy humoru i przemiany materii 11. Paznokcie- malowanie odżywką, branie skrzypu lub bellisy. To narazie tyle dzielicie się swoimi pomysłam!! BĘDZIEMY PIĘKNE I ZADBANE

No i zaczynamy dzień wypiciem szklanki wody z jedną wyciśniętą cytryną i odrobiną chili, włosy będą błyszczec niesamowicie!