Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereńka25

PRAcA w PLAY jako doradca klienta biznesowego

Polecane posty

Gość tereńka25

dostalam propozycje pracy w Play jako doradca klienta biznesowego. bardzo bym chciala tam pracowac tylko jest pewien problem ok 4 lat temu wzielam tel w sieci plus gsm i zerwano ze mna umowe , mialam to gdzies ale niedawno zaczelam splacac firmie windykacyjnej ten dlug zostalo mi 500zl czy to bedzie jakos rzutowalo na to czy sie dostane czy nie?? czy oni sprawdzaja w ten sposob swoich przyszlych pracownikow??

Gość tereńka25
skad wiesz pracowales w play??

A co sie przejmujesz, dostaniesz prace albo nie. Gorzej będzie potem. Siec Play działa bardzo słabo od strony technicznej. To potem sie możesz liczyć ze będą wściekli klienci dokuczać :D:D

Gość no nie wiadomo
nie, nikt tego nie bedzie sprawdzal

najwyżej sprawdzą czy byłaś karana i to wszystko. Nie pracowałem, ale praca jest do dupy bo sie domyślam, że będziesz dzwonić po ludziach czyli akwizytor :(

Gość nosem w kałuże
ja pracowałam włąsnie w play , dzwoniłam po ludziach. do dupy robota. nienawidzę tego. dobrze ze to za mną.

Gość tereńka25
TAK TO WLASCIWIE AKWIZYCJA KTORA W NASZYM KRAJU ODBIERANA JEST JAKOS COS NAPRAWDE STRASZNEGO, W STANACH AKWIZYCJA TO JEST NORMALNA FORMA SPRZEDAZY. JA SIE W TYM BARDZO DOBRZE ODNAJDUJE. SPRZEDAWALAM JUZ PRAD , PRACOWALAM W OFE . KASA JEST NAPRAWDE FAJNA Z TEGO, ALE JESLI KTOS TO CZUJE I SIE DO TEGO NADAJE. WOLE TO NIZ NARZEKAC ZE ZARABIAM 1100ZL I NIE STAC MNIE NA NIC.

Gość tereńka25
NOSEM W KALUZE SPRAWDZALI COS TAKIEGO??

ciesze się ale ja w wieku 25 lat chciałbym bardziej ambitną pracę, ale skoro dobrze sie w tym czujesz i daje ci satysfakcję wciskanie abonamentów to życzę ci powodzenia :)

Gość tereńka25
CO DLA CIEBIE ZNACZY BARDZIEJ AMBITNA PRACA?? NIESTETY NA TYM SWIAT SIE KRECI ZE KAZDY KAZDEMU COS SPRZEDAJE !

Gość nosem w kałuże
nic nie sprawdzali. nie masz się co bać.

Gość tereńka25
I WLASNIE JA BEDE DORADCA KLIENTA BIZNESOWEGO

Gość tereńka25
NOSEM W KALUZE OPOWIEDZIALABYS COS WIECEJ O TEJ PRACY? TZN?? JAK CI SZLO POZYSKIWANIE KLIENTOW?? JAKIE BYLY PROWIZJE??

Gość nosem w kałuże
o prowizji Ci nie powiem bo było to dość skomplikowane. trzeba było przekroczyć jakiś tam prog 0,33 zeby dostać jakąś tam prowizje długo nie pracowałam wiec ciężko mi wyjaśnić. ale ciężko było to uzyskać , plus stawka godzinowa 8 zł netto akurat u mnie w mieście. tyle ze to było typowe call center i tam sprzedawaliśmy abonament-play, mieli z nimi umowę. a Ty z tego co rozumiem bedziesz u nich bezpośrednio...

Gość gość
Hej, jak się pracuje jako Doradca biznesowy w play na działalności gospodarczej? Opłaca się? Jakie plany? I jak to wygląda z miejscem do wykonywania pracy? Muszę wynająć jakieś biuro?