Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roksanka:)

Poznałam przystojnego greka

Polecane posty

on mieszka w albanii i jest samotny... poznaliśmy się na czacie.. jest bardzo miły, sympatyczny inny niż wszyscy.. mam 20 lat a on 25.. w tym roku zdaję mature i po egazminach on chce przyjechać do mnie i zabrać mnie do siebie... to wszystko wydaje sie jak z bajki... jestem nim zauroczona, szczerze mówiąc to mam dosyć życia tu w Polsce.. wszystko mnie już irytuje... czy taka znajomosć ma szanse? co o tym myslicie? czy powinnam rzucić to wszystko i wyjechać z nim???? proszę o radę...

Gość czy polki sta takie
naiwne czy mi sie wydaje. Nie boisz sie, ze Cie np uwiezi? Zgwalci, przeda do domu publicznego?

marne prowo, a swoją drogą poczytaj o Albanii i kobietach tam żyjących.

Gość Arturo Majuro
grek i to jeszcze mieszkajacy w Albanii ale ty jestes naiwna czy głupia poszukaj sobie innego

Gość slodka dziura
mozesz podac jakies adresy czatow gdzie mozna spotkac obcokrajowcow?

czytałam o Albanii i wiem jak tam jest, zreszta on też misporo opowiadał.. nie sądze żeby cos mi zrobił bo najpierw spędzi troche czasu ze mna tu w polsce... no ale dzięki za wasze spostrzezenia...

Gość do autorkiii
jestes glupia jak but. Nawet sobie nie zdajesz sprawy, jakie niebiezpieczenstwa na Ciebie czychają. Wystarczylo, ze ktos powiedzial Ci kilka milych slowek, a Ty juz szczarz w majtki i leci za gosciem na drugi koniec swiata. Zal.pl

Gość ijeszczejedna
kretynka która ma spore szanse wylądować w burdelu , nawet mi cie nie żal bo jesteś po prostu głupia nie mając szacunku dla swojej ojczyzny ....