Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka_1

Ile razy mozna trafiac na facetow..

Polecane posty

Gość kafeterianka_1

ktorzy na poczatku maja takie same widoki na zycie jak ty a potem wszystko im sie odmienia:(((

Gość kafeterianka_1
no tak,do skutku:) za kazdym razem czlowiek uczy sie na bledach i stara sie patrzec rozsadnie niz przez rozowe okulary na w tych pierwszych miesiacach, a potem okazuje sie ze juz mu sie odmienilo, ze chce czegos innego od zycia, no bez pierdol..

a ja zauważyłam, że trafia się na fajnego faceta, jak już się nie widzisz nadziei dla siebie:)

Dupa :D Zawsze można trafić na kogoś interesującego, a że w dzisiejszych czasach ludzie zmieniają zdanie i poglądy szybciej niż spodnie to zupełnie inna bajka.

Gość kafeterianka_1
Bazinka, to znaczy ze sobie to olac i nie gonic kroliczka?:)

Gość kafeterianka_1
hmm moze i tak jest,ale jakbym miala jeszcze te wczesne 20 lat to bym sienie martwila, a teraz cos czuje zeco najlepsze przebrane i juz nic nie ma, myslicie ze dla kazdego ktos jest przeznaczony?

O szczęście trzeba walczyć, próbować nikt Ci nie broni, nie musisz wychodzić za mąż za pierwszego lepszego chłopa, ale możesz się z takim umówić na randkę i go poznać.

No pewnie :) Ja miałam 24 lata jak poznałam mojego i to był jakiś taki okres, że wydawało mi się, że jestem stara, wszystki koleżanki miały facetów / mężów i stwierdziłam , że zostanę samotna na całe życie. I jak sobie dałam spokój z usilnym poszukiwaniem faceta, to się trafił :P