Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kana.de

CO ROBIC?

Polecane posty

Gość kana.de

Witam Mam mały problem. Za kilka miesięcy wychodzę za mąż. Bardzo kocham mojego faceta, jesteśmy ze sobą już prawie 5 lat, mamy prawie dwuletnie dziecko i na ogół wszystko jest w porządku. gdyby nie fakt ze wydaje mi się ze zaczął się mnie wstydzić. nie chce ze mną już nigdzie wychodzić, woli towarzystwo kolegów. nie jestem brzydka, ani jakaś ponura czy coś w tym stylu. ostatnio jak byliśmy na imprezie ze znajomymi to wgl nie zwracał na mnie uwagi, nie rozmawiał ze mną i jeszcze się oglądał za inną laską. a ja siedziałam sama przy barze :( ostatnio znalazłam jego profil na portalu randkowym, gdzie pisze ze jest samotny i bezdzietny, no a co za tym idzie poszukujący ;( nie chce mu mówić że o tym wiem, bo raz się zdarzyło że sprawdziłam jego pocztę to zrobił mi mega awanturę. co mam robić?

Gość kana.de
Dodam też że cały czas mówi mi że bardzo mnie kocha, że nie wyobraża sobie życia beze mnie i że mamy teraz wspaniały czas. Dziecko, ślub itd.

Gość porady domowe
pakowac sie

Gość porady domowe
logowanie sie na takim portalu zobowiązuje, nic juz z tego nie bedzie, pakowac sie i jeszcze raz sie pakowac

Gość KRK Nocą
on tylko mówi a słowa czasami są gówno warte dziewczyno w nogi w pas i zwiewaj od niego jak najpredzej

Gość kana.de
No nie mam gdzie sie pakowac bo mieszkamy kątem u rodziców. a facet za granica pracuje. wiem ze tam nie robi nic złego, ale ten portal...

Gość porady domowe
zaloguj sie jako ktos inny i do niego zagadaj i juz bedziesz wiedziała czym sie zajmuje twój ukochany

Gość porady domowe
i głupie podejscie ze mam dziecko nie mam dokąd pojsc, i jestem skazana na takiego gnojka to temat za czasów komuny , teraz mamy 21-wiek wiec działaj kobieto i idz po rozum do głowy póki czas

Gość kana.de
Zalogowałam się dzisiaj i teraz czekam. boje sie ze okaze sie mega świnią ;(

Gość porady domowe
to ze tak bedzie to masz jak w banku, która tego nie przerabiała, hahaha moze to teraz nie wydaje sie smieszne ale z czasem własnie bedziesz tak reagowac, i zapewniam ze to pewnie nie jedyny portal na którym jest

Gość moim zdaniem to zaloguj się
tam, ściągnij z neta jaką kolwiek fotkę ładnej dziewczyny i zacznij z nim pisać, zobaczymy czy się otworzy, może on tylko szuka przygód, a ty masz być od dzieci i prania obsranych gaci, denerwują mnie tacy kolesie, mam takiego znajomego, przed żoną udaje zapracowanego, udaje że wyjeżdża do pracy, a na okrągło spotyka się z różnymi kretynkami z neta... porażka dosłownie... Swoją głupotę tłumaczy tym, że nie jest do końca szczęśliwy w związku.

Gość kana.de
No sama zaczynam w to wątpić. nie chce go rzucac, ale nie wiem jak go przycisnąć żeby sie przyznał.

Gość ty jakaś inna jesteś?
na co ci koleś co przed tobą udaje, a wychodzi z chaty i pisze smsy z inną, udaje że jedzie do pracy np., a jedzie się bzyknąć, a ty w tym czasie zajmujesz się waszą córką, masakra, narazie pisz z nim na tym portalu i zobaczymy co z tego będzie

Gość kana.de
On sie nie spotyka z żadnymi dziewczynami, tego jestem pewna. ale to pisanie, to nie jest pierwszy raz. przez to była ta awantura jak sprawdziłam jego poczte. twierdzi ze moze popisac z kolezankami na neutralne tematy

Gość mlfela
a jak ty możesz być taka na 100% pewna że sie nie spotyka z innymi co? Nie możesz byc pewna, przestań sie przed nim płaszczyć dziewczyno tylko krótko za ryj a jak mu się znudziło to wypad bo szkoda czasu i zdrowia na świnię

Gość kana.de
no jestem pewna, bo pracuje od rana do nocy, ciągle dzwoni (słychać maszyny w pracy) wieczorem skype, a od rana znowu praca i tak 7 dni w tyg.

jak go przycisnac? Alez pytanie .Jasno mu powiedz co wiesz, co sprawdzilas . Co Cie obchodzi jesli zrobi awanture. Ma sie wytlumaczyc, przestac albo niech spierdla , jak mu zle . Nawet sie niecertuj z nim. Mialas prawo sprawdzic, jesli cos Cie tknelo. Jak to moj maz mawia -Vertrauen ist gut, aber Kontrolle beser czyli zaufanie jest dobre, ale kontrola jeszcze lepsza. Oczywiscie wszystko w normie .

Gość kana.de
Kurcze, ciężko mi tak wywalić mu prosto z mostu że wiem o wszystkim, nie chce zeby mi zarzucał brak zaufania, to ze go sprawdzam i wgl. mimo ze tak jest. znam go i wiem, ze obróci to wszystko przeciwko mnie, ze niby to moja wina.

dziewczyno-pomysl. Brak zaufania to Ty mozesz miec , jak sprawdzilas swego BOHATERA. Teraz zamiast bac sie , ze wina bedzie twoja - zaatakuj tym co wiesz.Dobierz mu sie do doopy.Daj wybor-albo rodzina, albo wypad do innych kobiet. Badz odwazna i stateczna.Jak sie pogubil-tym bardziej daj po lapach.Albo wraca na tory wlasciwe, albo alimenty i won. Tylko kobiety konsekwentne maja szanse na szacunek i liczenie sie z ich zdaniem. Daje Ci wszelkie przyzwolenie na taka akcje . Powodzenia.

zostawić.dupek i tyle a wiem to z autiopsii;/z takim człowiekiem sobie zycia nie ułożysz

Gość kana.de
A jak mam rozumieć to, że zapewnia że kocha, że ja i nasz syn jestesmy najwazniejsi? Teraz chce kupić dom, żebyśmy mogli w nim zamieszkać, sam organizuje wesele i wszystkie pierdoły z tym związane i widzę że jest w to zaangazowany, że mu na tym zależy.

moze jest narcystyczny i chce potwierdzenia, ze ie podoba innym kobietom, albo milosc do Was spowszedniala , przykurzyla sie.Czy to nie moze byc ekscytujace , jak w oczach innej kobiety sie przejrzy? Moze traktuje Cie juz jak stara zone, ktora jest przystania . Niewazna tak naprawde przyczyna tego co kreci, a skutek, ktory nie powinien miec miejsca.Dowiedzialas sie, kreci, jest bardzo niemilo i za moment moze wszystko w cholere sie zawalic. Dzialaj Kobieto, nie chowaj glowy w piasek. Ide juz spac , ale Tobie zycze odwagi do natarcia uszu narzeczonemu . Wylej kubel zimnej wody na rozgrzana glowe. Dobranoc.

Gość kana.de
Nie mam pojęcia co z tym wszystkim robic ;(

Gość kana.de
Wzięłam się za to i dzisiaj mu napisałam że o wszystkim wiem i wgl (napisałam, bo on dalej jest za granicą) zaczął pisac że profil usunął rok temu. napisalam mu ze wiem kiedy sie ostatnio logował i ze pisze z taka jedną. zadzwonil po tym do mnie i stwierdzil ze sobie cos ubzdurałam. powiedzialam ze ja bede postepowac tak jak on i tez bede go ranic. wkurzyl sie ze niby grzebie w starych sprawach (jak bylam w ciazy tez byla o to klotnia) i sie rozlaczyl. No to mu napisalam zeby sie zastanowil czy jakies przelotne flirty internetowe sa wazniejsze jak rodzina, bo jak na razie to nie ma co wracac do polski. Dobrze zrobiłam??

Gość bardzo dobrze zrobilas
tak trzymaj .Nie daj soba pomiatac.Niech przemysli i wroci na lono rodziny. Dobrze.

Gość porady domowe
nie dobrze zribiłas, bardzo nie dobrze

Gość porady domowe
1. nigdy sie nie przyznawaj co wiesz, gdzie szukasz co sprawdzas facet zablokuje konta, bedzie miał inne loginy itp 2> koles zawsze bedzie kłamal i szybciej se da odciąc niz sie do czegokolwiek przyzna 3.teraz bedzie szedł w zaparte a kumple mu poradza zeby sobie hasła pozakładał w kompie

Gość porady domowe
profile i siedzenie na flirtach bedą nadal tylko juz nie znajdziesz

Gość cjdjdhffh
Słowa jeszcze o niczym nie świadczą.

Gość porady domowe
najlepsza rada to zbierac info i o niczym nie wspominac przyznac sie co wiesz ale tez nie do konca skąd wiesz i jak to znalazłas dopiero jak sie zdecydujesz odejsc wtedy powiedzec , jak sie nie zdecydujesz to sytuacja sie nie zmieni a napewno pogorszy a póki co skoro facet juz wie to bedzie sie super krył pozmienia dane stronki itp. z ciebie zrobi zazdrosną wariatke przed kumplami i rodziną