Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stage

Ciaza :((( BOLI :((((

Polecane posty

Gość Stage

ile dochodzil was organizm po poronieniu ??? bo moj juz prawie pol roku okres wciaz nie stabilny ;/ a jesli jest umieram z bolu brzucha a okres prawie zerowy , pozniej tylko skrzepy krwi wylatuja ,a jak odwiedzam kibelek na siusiu bo strasznie boli ale tylko jak przychodzi okres ... ??? co jest nie tak ???

Gość gggggggdddddddd
idź do lekarza, bo to nie jest normalne

Gość danuśka111
niektóre kobiety mają problemy najpierw z zajściem w ciążę, potem z donoszeniem, potem dziecko chorowite, i co zrobić ? nie każdej jest dane być matką i może nie trzeba tego robić na siłę ?

Gość Stage
bylam nie raz , twredzi ze tak ma byc i ze kazdy ma inaczej ;( i ze mozna dochodzic do ciebie do roku czasu ! juz sama niewiem co robic , wiesz co danuska111 chyba sama nie masz Dzieci ;/

Gość danuśka111
akurat mam troje ale co to ma do rzeczy ?

Gość dziś na pomarańczowo
ja nie byłam nigdy w ciąży, a z okresem mam tak samo, tyle, że moje @ się właśnie po kilku latach ustabilizowały. tylko co z tego, skoro boli jak cholera, krwi tyle co kot napłakał, a ja się zwijam. dziś akurat mi się @ zaczęła i jest koszmar. przez 14 lat praktycznie nie wiedziałam, co to ból podczas okresu, nie rozumiałam kobiet, które brały zwolnienia z pracy w te dni, a teraz od pół roku sama to przeżywam. na razie nie poszłam z tym do gina, jakoś mi się nie spieszy, w końcu cykle mam regularne, a boleć niby musi. ale Tobie polecałabym zasięgnąć opinii innego lekarza.

Gość qulennnnka
Przez takie kobiety rodzą się chorowite maleństwa przedwcześnie a potem są ratowane na siłe :( Maleństwa całe życie cierpią od pierwszych dni ale co tam ważne że ona zrealizowała się jako matka :( straszne

Gość AgmeraJanson
Przecież ona nie napisała, że chce zajść w ciążę za wszelką cenę tylko, że poroniła :) Mogła poronić z różnych powodów !

Gość Stage
qulennnnka Czytaj ze zrozumieniem co ?? Narazie nie spieszy mi sie zajsc w kolejna ciaze to ostatnia to koszmar wiec niewiem kiedy zdecyduje sie na kolejna ;/ wczesniej nie powiem tez mnie brzuch poodoblewal przy okresach ale nie TAK ;/ ehhh:(

Gość gretka fretka
u mnie organizm doszedł do siebie po 2 miesiącach, pierwszy okres był mega duży drugi już normalny w czwartym cyklu zaszłam ponownie w ciąże i teraz jest 39 tc i wszystko jest prawidłowo; nie ma komplikacji; nie ma żadnego zagrożenia dla dziecka itp. Więc autorko, trzymaj się dzielnie, jedno poronienie o niczym nie świadczy! Masz młody organizm i dlatego wyeliminował słaby zarodek.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ja tez poronilam.ale mialam zabieg lyzeczkowania.i w zasadzie juz na drugi dzien fizycznie bylo ok. pierwsza miesiaczka bardzo bolesna .nie moglam chodzic,stac ,lezec...nic. zmien lekarza jesli mozesz ,bo to naprawde nie jest normalne. a do tych wszystkich zlosliwych P I Z D ....chyba macie zly dzien.i na bank nie mozecie mec dzieci.ale nie rozumiem skad tyle jadu. gdzie autorka napisala ze na sile chce zajsc w ciaze.kretynki!!!! to kafe to wam juz mozgi wyzarlo. danuska111 ty stara zgorzkniala stara panno zajmij sie czyms pozytecznym zamiast pisac bzdury

Gość danuśka111
Tak się składa, że mam męża i 3 dzieci :) ale jestem zdrowa i na siłę nie zachodziłam w ciążę

jasne :D jestes zawistna stara panna i musisz dowalic tym co moga w przeciwienstwie do ciebie miec dzieci :D taka twoja natura. sexu ci potrzeba durna babo.moze jak ci ktos komin przeczysci to zmadrzejesz

i pamietaj.....problemy z glowa to tez choroba:D wiec nie mow ze jestes zdrowa

Gość no coz............
ja dochodzilam do siebie fizycznie po lyzeczkowaniu ok. 2 tygodnii. Psychicznie troche duzej, ale to juz inny temat.

Gość Stage
Lyzeczkowania nie mialam poniewaz moj lekarz bal sie ze pojawia sie zrosty dostalam tabletki na oczyszczenie Dzialja tak samo Podobno , pare moich znajomych tez dostawalo takie tabletki i z nimi wszystko w porzadku a u mnie coz ;/ Tutaj chodzi tylko o moje zdrowie a nie kolejna ciaze jestem Mloda i mam sporo czasu na dzieci , jasne przezycie bylo strasznie nie Powiem bo chcialam miec dziecko ale widocznie tak mialo byc , nie rozumiem z kad tyle Jadu ????? danuśka111 ale w swoim zwiazku chyba dowartosciowana nie jestes jesli jezdzisz po ducha winnych ludziach ! nie musisz sie wypowuiadac jesli nie chcesz !!! twoje dzieciaki chyba nie wyczekane sa bo sa ............. !!!!!!

Gość Stage
a reszcie Dziekuje za Pomoc :))) widac nie wszyscy sa Myli na tyle ile potrzeba :))))

Gość Stage
psychicznie to ja nie doszlam do siebie do tej pory ;/ :( a minelo juz sporo czasu moze i dlatego fizycznie niemoge dosc bo co chwila wkrecam sie w to psychicznie :(

Gość oj danuśka...
No ręce opadają jak się czyta wypociny takiej Danuśki. Masz 3 dzieci i męza. Więc nie jestes w sytuacji autorki topiku. Takie co mają swoje dzieci nigdy nie pojmą tragedii kobiety roniacej. Autorko - idz do lekarza bo cos moze byc nie tak. Ja jestem po 1 poronieniu.. W chwili obecnej tule do serca noworodka - udalo się. Jestem mama zdrowego, silnego syna. I co? Miałam odpuscic bo raz poroniłam. Jakie chore myslenie. Brak slów...

Gość luizkaK34
a mi się nie podobają te wasze ciążę na chama bo jak kobieta ma problem z zajściem w ciążę to tak samo potem w ciąży, powinna być selekcja naturalna, nie byłoby tyle chorych cierpiących dzieci sorry ale takie jest moje zdanie

Ciąże na chama? Zapewne mówi to osoba, która nie miała żadnych problemów z zajściem jak i donoszeniem ciąży o ile w ogóle jest rodzicem. Ja również jestem po 1 poronieniu. Drugą ciąże donosilam a raczej doleżałam w domu i w szpitalu. Brałam leki na podtrzymanie bo skoro juz byłam w ciąży to nie darowałabym sobie gdybym o nią nie zadbała. A wg Ciebie co miałam zrobić gdy pojawilo się plamienie/krwawienie? Leżec spokojnie i czekać na rozwój wydarzen? Jestem mamą zdrowego chłopca, którego Ty gdybyś była na moim miejscu skazała na straty. W sumie powinnam pozostawić Twoją wypowiedź bez komentarza.. ale nie moglam. Oj LuizkaK34..chociaż to jest Twoje zdanie i możesz smiało je wyrazac..to jednak ranisz wiele kobiet.

Gość do tych idiotekkk
to że ktoś ma problem z zajściem w ciąże nie znaczy że urodzi niepełnosprawne dziecko. Z dębu spadłaś, czy co ??? Moja siostra starała się 5 lat, po drodze 2 poronienia. Jej córka ma teraz 2 lata i jest całkiem zdrowa i donoszona, urodziła sie tydzień po terminie. A jak byś nie wiedziała, stan dziecka jest monitorowany, istnieją badania prenatalne. Zastanów się zanim coś powiesz. Bo takie wystarane dzieci mają czasem lepiej, niż dzieci tych co mają z każdego grzmocenia co rok prorok.

Gość Stage
z kad w was tyle jadu ? na chama czy nie na chama jesli chce sie miec dziecko to robie sie wszystko by je miec , jak zaszlam w ciaze najpierw tragedia pozniej wielkie szczecie a pod koniec 3 miesiaca Porazka a teraz juz nigdy mam nie starac sie o Dziecko bo poronilam raz ???? ;( i co mialam nic nie robic ? nie ratowac na chama ? wlasnie powinno sie ratowac ! ale pisza to widac kobiety bez uczuc .... Tak zmieniam lekarza i w pon ide do innego zobaczymy co Mi powie ....