Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to kobiet wina

umieram od srodka

Polecane posty

Gość to kobiet wina

nie moge zasnac. nie wiem jak to sie stalo, jestem na tabletkach od 4 lat, biore regularnie, nie mam problemow zoladkowych, a mimo wszystko jestem w ciazy. najpierw myslalam, ze ma strzal hormonow, brak okresu, zle samopoczucie, zdarza sie przy dlugim stosowaniu tabletek. ale z czasem czulam sie coraz dziwniej, zrobilam test i okazalo sie, ze wyszedl pozytywnie. kolejne 4 testy, wszytskie pozytywne. a ja nie chce dziecka. jestem z moim mezczyzna od 7 lat, zadno z nas nie chce miec dzieci. rozwazam aborcje, testyciazowe wyrzucilam zeby moj facet ich nie zobaczyl, nie powiedzialam mu o ciazy, musze podjac decyzje co dalej. nie chce dziecka, niegdy nie chcialam. czuje straszny ciezar w zoladku i z nerwow chce mi sie wymiotowac.

Gość Jadwiga OOOO
Daj spokój :) Kobieta musi rodzić bo taka jest jej rola Im więcej tym lepiej :) Mój dziadek miał 21 dzieci, moi rodzice 8 :)

Gość to kobiet wina
jadwiga:) gdybym tylko nie czula obrzydzenia do calego procesu rodzenia iw ychowywania dziecka to moze przyszloby mi latwiej wejsc w role matki, patronki i opiekunki domowego ogniska:) niestety nigdy nie czulam takiej potrzeby i wiem, ze to dziecko byloby u nas nieszczesliwe.

znam taki jeden mocny aj jaj jaj co tam się nie wyrabia :)

co ty jej mówisz ? nie może oddać bo będzie całe życie myśleć o nim no chyba że ma psyche katarzyny w wtedy jak najbardziej

Gość to kobiet wina
nie musze ogladac filmow z porodow, ani mnie to zacheci ani zniecheci. zeby oddac do adopcji musze przejsc przez caly proces brzemiennosci i porodu a na to tez nie mam ochoty

Gość to kobiet wina
jordan gdybym wiedziala, ze tak sie stanie na pewno bym tak zrobila, teraz nie ma co myslec, co moglam zrobic w przeszlosci tylko co zrobic teraz. edzio i zadnego nie musiales rodzic wiec jakby Twoj glows w dyskusji jest drugorzedny

Gość to kobiet wina
owszem pojebane. a jeszcze rok temu przy odnawianiu badan do tabletek lekarz mnie ostrzegal, ze moge miec problemy z zajsciem w ciaze po odstawieniu. jeszcze sie smialam, ze to pozytywny a nie negatywny skutek uboczny. a tu taka plama. widze dwie opcje, albo usunac i nic o tym nie mowic partnerowi, ktory i tak nie chce miec dzieci, albo mu o tym powiedziec i usunac z jego blogoslawienstwem. z jednej strony wolalabym mu o tym nie mowic, zeby sobie nie zaptrzatal tym glowy a z drugiej strony chyba ma prawo wiedziec.

lepiej powiedz, mimo wszystko w związku powinna byc szczerość i wsparcie

Gość to kobiet wina
Jordan masz racje. jeszcze dzis w nocy z nim pogadam.

jak powiesz nie będzie już tak samo lepiej jak urodzisz :)

Gość to kobiet wina
dobranoc jesli nie bedzie tak samo to znaczy, ze nie jestesmy dosc silni by razem przez to przejsc.

Gość kolejna rozmowczyni
Autorko tematu, skoro tak czujesz to po diabła zakładasz temat do dyskusji? Nie żal się, nie jęcz tylko załatwiaj aborcję. To najlepsze wyjście. Osoby które są niestabilne emocjonalnie i nieszczególnie inteligentne - co wnioskuje o tobie po tych wywodach na temat fizjologii rozrodu - nie powinny się rozmnażać KROPKA Do adopcji? Co wy piszecie? Za co kogoś unieszczęśliwiać głupim dzieckiem? Mało dzieci czeka na adopcję? Zamiast paplać, idźcie i adoptujcie któreś.

Gość grubasita
Mam inną radę - adopcja ze wskazaniem z pieniążkami pod stołem.

Gość to idz i zalatw sobie skrobank
e zamiast pisac o tym na forum,gdzie kobiety bardzo pragna dziecka i staraja sie o nie latami..trzeba bylo dupy nie dawac,nog nie rozkladac to bys w ciazy nie byla a jesli ukryjesz to przed mezem czy tam partnerem to zycze ci,zeby szybko cie w dupe kopnal