Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahimbojka

facet jest na mnie zły bo podobno go uderzyłam

Polecane posty

Gość ahimbojka

bylismy na imprezie, troche wypiłam ale nie byłam pijana, bardziej senna i zmęczona. Wróciliśmy do domu i połozyłam sie na łózku, od razu w ubraniach zasnęłam. Mój facet próbował mnie rozebrać, zdjąć spodnie, żeby wygodniej mi się spało. Kiedy próbował to zrobić to podobno przebudziłam sie i strzeliłam go w twarz, po czym znowu się połozyłam jak gdyby nigdy nic :o Scenę pamiętam jak przez mgłę, właściwie wydawało mi sie że to był tylko sen, ale on nie chce mi uwierzyc bo podobno otworzyłam oczy, coś mu powiedziałam i nagle jeb :o

tak czasami bywa ze jak się w nocy przebudzimy otworzymy i robimy czy gadamy i potem i tak nie pamiętamy :D mojej siostry koleżanka tak zrobiła ze w nocy się obodziła i usiadła na łożku i zaczela się pytać siostry ,,co to grzech '' xD a moj chłopak raz w nocy obodzil się zaczol mnie szturchać i potem poweidzał ,,dobrze pani doktor'' a rano oczywiscie nic nie pamietał wiec tak bywa

no rzeczywiście jest się na co obrażac...haha nie przejmuj się . to głupota i to bardzo mała.bywaja nie takie problemy o wile większe i poważniejsze a jemu zapewne nie dlugo przejdzie ;p

Gość lord stront+
:D ja bym się z tego śmiał chyba, że na co dzień go lejesz ;) to nawet dość ekscytujące :classic_cool: