Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maRuda2212

pamiętnik!

Polecane posty

Gość maRuda2212

Witam, mam pewien problem, którym chciałabym się z Wami podzielic i spytac o radę. Mieszkam w bursie szkolnej z 4 innymi dziewcztnami. 3 z nich znam bardzo dobrze, mieszkam z nimi juz drugi rok. Od kiedy wprowadziła się nowa koleżanka w pokoju dzieją się straszne rzeczy - giną pieniądze, ubrania a mój pamiętnik został zniszczony. Mówiłyśmy o tym wychowawczyni wskazując na nową "koleżankę", ale ta spryciula na rozmowie się rozpłakała jak dziecko i wychowawczyni stwierdziła, że jest niewinna, chociaz to na nią wszystko wskazuje. Np. to, że mi zginęło 10 zł a ona akurat tego dnia poszła na lodowisko.. albo to, że ja się z nią strasznie nie lubie i akurat mój pamiętnik (a to solidna firma) zostaje zniszczony. Dziewczyna śmieje sie nam w oczy, bo twierdzi, że nie złapałyśmy jej za rękę i nie mamy na nią żadnych dowodów, więc pozostaje bez winy, jednak mnie to strasznie wkurza bo nie jestem osobą ugodową i choc mam 18 lat najchętniej nasypałabym jej do szamponu kwasku cytrynowego... :D ale mniejsza z tym - Co zrobic by udowodnic jej winę? Jak sprawic żeby głupia smarkula przynała się do zniszczenia? Pomóżcie proszę. Mówię od razu że wychowawczyni trzyma jej stronę bo jest nowa w naszym pokoju i twierdzi, że się przeciwko niej sprzymierzyłyśmy a pamiętnik zepsułam sama, żeby ją tym obarczyc... (jasne, zepsułam sama...).

Gość lakiiijuu
NAGRAJ SUKE,KUP NP.ZEGRAR Z MINI KAMERKA,JA TAKI MAM NA MOJA BABCIE I WSZYSTKO WIEM;-)))

Gość pszerarza mie ta liczpa
poprowadz rozmowe tak zeby sie przyznala i nagra na telefon.

Gość maRuda2212
to bydle się nie przyzna aż taka głupia nie jest. napewno nie mi bo od incydentu boi się mnie jak ognia... :>

Zniszczcie jej życie i tyle. Po pewnym czasie sama poprosi o zmiane pokoju.