Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styczniowy wróg

Ukraina to bogaty kraj. [UA]

Polecane posty

Gość ukrainka/
Oczywiscie ze Ukraina lepsza od Polski i UK. Ukraina jest silna, duza, ludzie pracowicie i honorni. Polacy to lubia sie klocic, najwpierw piszecie, ze Ukraina wam sie podoba a potem ze nie. Bo Ukraina silniejsza niz Polska i zlosc was bierze. A UK to stare domy, brzydkie, ciasno. Klimat tez zly. Wy przyjedzcie na Ukraine, obejrzyjcie, to najpiekniejszy i najlepszy kraj jest.

Gość prof.dr.hab. leon kot
Szczena mi upadła ta ukraina to "zachód" w porównaniu do polski. aż chce sie tam jechać a dnipopetrovsk zajebisty.

Gość ykpaiha
Slava Ukraini СЛАВА УКРАН!!!

tylko ze szkoda ze wszystkie zdjecia to jeden i ten sam widok na te same blizniaki. znalazlo sie jedno miejsce po ktorym chcecie oceniac cala ukraine? no ale moze i jest ladna, ale pieknymi widokami czlowiek nie zyje.

Gość numerowaaa
a najlepiej sie przeprowadzic i żyć i pracować w UA

Gość kfkkgg
moja siostra mieszka w kijowie i mowila ze tam jest lepiej niz w polsce... a jakie auta jezdza ze masakra, aha, ona pracuje w banku i ma w chuj kasy, ciagle podrozuja z mezem, ciuchy tommiego

Gość ukrainka/
Bo na Ukrainie JEST lepeij niz w Polsce :-) Naprawde. Ja widzialam i wiem bo mam familie w Polsce. Oni maja biede. I w Polsce widac ta biede. Ukraina dobrze stoi i bedzie lepiej bo my jestesmy pracowicie. I my rodzinni jestesmy. My z narzeczonym chcemy do Niemiec pojechac bo on prace tam bedzie mial ze swojej kompani (urzedu) i tam razem pomieszkamy i wrocimy na Ukraine. A Polakow zal bo uciekaja od swojej ojczyzny co nic im dac nie umie :-(

Gość kfkkgg
ale fakt ze ten jej maz to taki troche popierdolony benderowiec, bo w kolko gadal, ze ukraina jest najlepsza, ze slowo berlin, jest od jakiegos tam ukrainskiego i wszystko w ten desen, az mu chcialam przyjebac w ten poradziecki kanister hahaha

Gość Chce na ukraine
ukrainko a nie wiesz jak z pracą dla polaków w UA. jestem zainteresowany tylko jakie trzeba formalności załatwić i gdzie szukać ??

Gość ukrainka/
Bo Ukraincy i Niemcy maja duzo wspolnego ze soba, tak samo silni, zdyscyplinowani. My nie jestesmy jak Ruskie tylko raczej jak Niemcy wlasnie.

Gość mieszkam tuz przy granicy
z ukraina i nie podzielam poglądu, aby było tam bogactwo Ale i tak uwazam ten naród za barzo szlachetny. Sama mam go troche w sobie, choć na papierze polka, czuje sie bardziej Ukrainką. Piekny folklor, ludzie, którzy umieja sie zorganizowac, zrobić coś razem, a nie jak w PL - kłócic sie i narzekac slawa ;-)

Gość do ukrainki
a wiesz na jakie zarobki mogą liczyć polacy pracujący na ukrainie,bardzo mi zależy na wyjeżdzie do tego bogatego kraju gdyż mam dość polskiej biedy i dzadziostwa. chciałabym rozpocząć nowe życie na ukrainie czy jest szansa dla polki.

Gość do ukrainki
pytanie było do ukrainki nie do ciebie a co myślisz że gdzie indziej by mi było lepiej.

Gość ukrainka/
Ukraina nie jest bogatym krajem i nie musicie proby wyzloszczenia na mnie. Po co? ALe zyje sie calkiem dobrze i chyba troche lepiej niz w Polsce. Tal mysle. A z praca dla Polakow to ja nie wiem jak jest.

Gość do ukrainki
bo słyszałam że na ukrainie na początku się średnio z 2500- 3000 hrywien dostaję więc to ładna kwota nawet jak na polskie warunki. bo 1000 hrywien to mało tak jak pisała zdesperowana domowa żona.

Gość prof.dr.hab.zw.
zdesperowana ty już i tak mieszkasz częściowo na UKrainie. dopisz sobie "raina" do nazwy kraju w którym jesteś i wyjdzie ci ukraina. więc rozumując tak każdy brytyjczyk jest w 2/7 ukraińcem.

Gość prof.dr.hab.zw.
sama o sobie mówisz że mieszkasz w uk więc prawie jak na ukrainie.

Gość prof.dr.hab.zw
wogóle wy polacy w anglii możecie ukraińcom dupy podcierać. jesteście nikim szanuje ukraine i ukraińców bo to jest świetny kraj. a wy też tacy chcecie być dlatego mówicie o sobie że jesteście uk. ale uk nigdy nie dorówna ukrainie pamiętaj.

do zdesperowanej zony- nie rozumiem powody czemu kafeterowicze tak tobie dogryzaja na forum,przecie dobrze i madrze piszesz,czytalam troche Twoich wypowiedzi i naprawde nie wiem o co chodzi?moze mnie ktos oswieci ?

Gość prof.dr.hab.zw
bo uważa się za lepszą bo mieszka w anglii i gada że w polsce bieda to dlatego jej nie lubią.