Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiara78

Ból podbrzusza w ciąży

Polecane posty

Gość gosiara78

Witam moje pytanie dotyczące ciąży . Jestem w 6 tyg , czy w tych pierwszych tygodniach wcale nie boli brzuch , podbrzusze . Mnie nie boli nic ani nic nie kluje poradzcie kobiety

Gość lalala29
Każda kobieta ciąże przechodzi inaczej. Jeśli Cię nie boli to chyba powinnaś się cieszyć, jeśli byłaś u lekarza który stwierdził że jest wszystko okej to pewnie tak jest. Uważaj na siebie i nie zamartwiaj się bo takie myslenie jest najgorsze.

Gość sympatycznaaaaa
ile kobiet na świecie, tyle różnych ciąż. Mnie na początku bolał brzuch tak jakby przed okresem, ale okresu już nie było. Potem mijało i potem za kilka tyg. znowu powracał to ból, to kłucie, to jakiś dziwny skurcz...Ale zawsze jak cię coś niepokoi i kontaktuj się ze swoim lekarzem prowadzącym. Ja tak robiłam i byłam spokojna :)

Gość gosiara78
Mnie na początku też bolał brzuch jak na @ ale ona nie przyszła a później nic nie bolało i nie boli oprócz piersi , dotknąć ich się nie da i mdłości nawet nie mam

Gość sympatycznaaaaa
miałam dokładnie tak samo. Przez wiele tygodni na początku ciąży bolały mnie strasznie piersi. Jak nigdy! Były bardzo wrażliwe i praktycznie ciągle bolały.