Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitka256

objawy wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość pitka256

witam niby teoretycznie wiem jakie są objawy ciąży ale nie ukrywam że miałabym ochotę z komś pogadać :) nie wiem czy jestem w ciąży bo boję się rozczarowania jak zawsze i przez to nie chcę robić jeszcze testu więc nie wiem czy mam na prawdę jakieś objawy poza spóźniającym się @ czy się po prostu nakręcam

Gość sympatycznaaaaa
mi spóźniał się 3 tyg i wtedy mniej więcej dostałam mdłości codziennie z rana i zawroty głowy. potem dosyć często leciała mi krew z nosa, ale jeszcze wtedy tylko podejrzewałam że to może być ciąża :)

Gość opiopi
Na początku miałam mdłości. ogólnie źle się czułam, taka zmęczona, dużo spałam. Nie wiedziałam, ze to ciąża. Odrzucało mnie od papierosów i alkoholu.

Gość pitka256
miło że się odezwałyście:) ja powinnam mieć @ 18 więc minęło dopiero 6 dni prawie zawsze mam właśnie 17-19 najpóźniej raz miałam 22 wtedy też się bardzo nakręcałam . Bardzo bolą mnie piersi i mam takie dziwne uczucie w brzuch i plecach jak na @ więc myślę żę znowu nic bo chyba w ciąży nie ma objawów jak na @

Gość sympatycznaaaaa
Mnie na początku odrzucało od coca coli, kawy i słodyczy (a to w moim przypadku był naprawdę znak że coś się dzieje ) :D

Gość sympatycznaaaaa
no właśnie się mylisz bo ja miałam wszystkie objawy na @. Ból piersi i w podbrzuszu, nawet jak wtedy pracowałam to wkładałam sobie tampona bo byłam pewna że lada chwila dostanę @. POtem zaczął się spóźniać tydzień, drugi, trzeci....i bardzo mnie zdziwiło, ze przez ten czas ciągle bardzo bolały mnie piersi. Były STraszniE wrażliwe, jak nigdy! i gdzieś potem wyczytałam, że to jet jeden z objawów ciąży

Gość pitka256
mnie nie odrzuca ale z kolei mam straszną ochotę na jajka faszerowane zaczęło się od kiedy robiłam sałatkę i poczułam zapach majonezu z winiar i nie wiem skąd ale przyszły mi do głowy jajka faszerowane i jadłam już 3 razy chociaż ostatnio z dwa lata temu :)))

Gość pitka256
to mnie pocieszyłaś myślałam że jak mam objawy jak na @ to już po wszystkim :( też mam takie uczucie że zaraz dostane i nawet używam podpaski takiej cienkiej ale ciągle nic :) dzisiaj rano nim wstałam z łóżka było mi jakoś niedobrze ale nie jestem pewna czy tego to już sobie nie wkręcam

Gość mou
dwie ciąże i dwa razy zero innych objawów niż w każdym innym cyklu. jedyna różnica to brak okresu.

Gość sympatycznaaaaa
każda kobieta ma inaczej|:)

Gość opiopi
sympatycznaaaaa - miałam dokładnie tak samo, dlatego nie przypuszczałam że mogę być w ciąży, bo wciaz czułam sie jakbym miała dostać @ lada moment, i też chodziłam z tamponem.

Gość pitka256
czyli widze że to uczucie że jakby za moment ma być okres jednak się zdarza i to nie tak rzadko a może być jednak objawem ciąży

Gość sympatycznaaaaa
pitka256 - mam nadzieję, że to dzidziuś daje o sobie znać u Ciebie :)

Gość pitka256
też mam taką nadzieję i to bardzo :) z jednej strony bardzo mnie korci żeby zrobić test z drugiej się boję jednej kreski:( już raz tak miałam 4 dni po @ zrobiłam i nic po 15 minutach okres czyli tak jakby ta nadzieja to blokowałą po teście od razu okres boję się że będzi tak samo staramy się ponad rok narazie lekarz mówi że wszystko ok i żeby jeszcze trochę czekać podstawowe wyniki ok

Gość ptyiamysia
dziewczyny, naprawde zatestujcie, bo niby ile bedziecie czekac? ja jestem w 6 tyg ciazy, test zrobilam w dniu spodziewanej @ zeby wlasnie sie nie nakrecac i nie ludzic, i byla druga blada kreska zaczal mnie bolec brzuch jak na okres, bardzo silnie chwilami, i bralam od poczatku duphaston bo rok temu mialam poronienie i tak jest caly czas, brzuch pobolewa mnie co jakis czas, dzis bardziej, ale to ze stresu pewnie bo pol nocy nie spalam, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok mam mdlosci poranne, jest mi wtedy tez slabo, nogi jak z waty i ogolem jestem bardzo senna piersi tez wrazliwe ale nie jakos przesadnie