Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwica polski

Walicie byki ortograficzne na Kafeteri, że aż skóra cierpnie. Dlaczego?

Polecane posty

kiedyś tak nie było i rozmowy były na dużo bardziej kulturalnym poziomie... Od czasu kiedy Internet trafił "pod strzechy" zaczęły się wulgarne odzywki, ortografia na poziomie analfabetyzmu i tematy, na które większość w ogóle nikt nie odpowiada, bo to żenada jakaś..

Gość osz przegapilam ciag dalszy
przed 'ale' stawia sie przecinek :P

ja twierdzę że to wina nie czytania książek, pamiętam ja się nauczyłam ortografii, czytając bardzo duże ilości książek, przez to podświadomie zapamiętywałam pisownię danego wyrazu. Teraz niestety mało kto czyta, a nawet do lektur są opracowania co było nie do pomyślenia dawniej :P

No cóż, ja się śmiać nie będę - sama robię głupie błędy, chociaż staram się jak mogę :P Z czytaniem książek to prawda, sporo się zapamiętuje.

Gość KizimizikiziZbanowane
Jak tak się czepiamy to w samym temacie powinno być "kafeterii". Czepiam się, bo uważam, że należałoby się skupić na treści, a nie na siłę szukać błędów ort. czy interpunkcyjnych. Kafeteria to nie wypracowanie, gdzie trzeba się pilnować tylko człowiek szybko pisze i czasem popełnia błędy. Jestvtu dużo analfabetów, gnojków, debili i normalnych ludzi. Taki przekrój społeczeństwa...

nikt tu nie szuka byków na siłę kafeteryjne byki aż walą po oczach tylko analfabeta ich nie zauważy i nie będą mu one przeszkadzać

nikt tu nie szuka byków na siłę kafeteryjne byki aż walą po oczach tylko analfabeta ich nie zauważy i nie będą mu one przeszkadzać

Gość zgadujeee
Cytuje wypowiedz Beatki s-k: "racja. siedza tu dzieciary ktore jeszcze gimnazjum nie skonczyly i byki sadza az wstyd " Bez duzych liter, bez kropek - pogratulowac! :D :D

Gość zgadujeee
Wypowiedz Beatki s-k: " racja. siedza tu dzieciary ktore jeszcze gimnazjum nie skonczyly i byki sadza az wstyd " To dopiero porawnie napisane zdanie! :D :D :D