Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artystka111111

on ciągle chce się kochać ...:(

Polecane posty

urodzi mu ze dwoje rozdartych dzieciaków, roztyje sie, zacznie ogladać "KLan" i mu libido zejdzie :classic_cool:

Gość A co?
Wolalabys zeby mu nie stawal, i zeby siedzial przed telewizorem calymi dniami i zapijal browarkiem?

to zaraz na to miejsce wejdzie jakies inne goowno 😴

Gość muszelka999
jak by go porządnie ujeździła to by mu moment przeszło

Gość mariner
NIE SADZE.On dopiero zaczal czuc blusa:) Rozochocil sie i bedzie wciaz mu malo! Popros go aby znalazl sobie cos niezobowiazujacego i dyskretnego na boku, ale by o rodzinie tez pamietal :) ! Sa tez srodki onizajace libido np ciezka praca fizyczna ,tabletki nie wiem jaka nazwa a le pisano o nich juz tu gdzies na forum

no tak :P mnie sie dopiero teraz rozhuśtało :classic_cool:

Gość artystka111111
nie sądze żeby mu przeszło ... Jak tego unikam ? chyba w standardowy sposób ....mówię ze jestem zmęczona -ciągle tak mówię ,a potem doddaję że zależy mu tylko na tym (choć wcale tak nie myśle) ....nawet sugerowałam żeby zmienił dziewczynę ,ale nie chcę bo kocha mnie (o czym jestem 100% przekonana . Niechce sie z nim rozstawać z takiego powodu ,ale tak niechcę żyć ....bez sensu

Gość ibuprsprcap
zazdroszczę Ci autorko!! :(

Gość muszelka999
a jeśli się już kochacie to to jest normalny stosunek czy preferujecie jakieś udziwnienia ?np. połykasz jego spermę ?

artystka111111 nie sądze żeby mu przeszło ... tak i po roku zwiazku ty wiesz co bedzie za 5 lat?:P Jemu przejdzie tobie sie zacznie 😴

Gość wspolczujaca, sexu chcaca ;)
DOPIERO rok jestecie razem. Totalnie nie dobraliscie sie pod tym wzgledem. Ja z moim mezczyzna jestem 14lat prawie, a mamy ochote na siebie tak jak twoj facet na Ciebie. Oboje mamy ochote.

Gość muszelka999
może faceta nie zaspokaja normalny seks a wstydzi się powiedzieć że chce czegoś więcej i dlatego tak często chce się kochać . Może on działa tak jak mój , jak jest pożądnie to na dłużej starcza i kilka dni spokoj

Gość muszelka999
własnie że nie , bo wolał by raz na tydzien a pożądnie niż kilka razy dziennie a nudno i zaraz po tym jak dojdzie chce mu się znów .

Gość muszelka999
porządnie --- sorki za błąd

muszelka999 własnie że nie , bo wolał by raz na tydzien a pożądnie niż kilka razy dziennie a nudno i zaraz po tym jak dojdzie chce mu się znów . kreatywność kafeterian nie zna granic 😴

Gość ibuprsprcap
POŻĄDANIE muszelka!!

Gość ibuprsprcap
aaa ok myslalam ze chodzi o pozadanie a chodzilo o porzadnie ::D

W ogóle po co ten temat? W czym mamy Ci pomóc? Mamy skołować jakieś prochy na obniżenie libida i wsypać Twojemu Facetowi do jedzenia? Widocznie jesteście dwa inne typy, źle się dobraliście. Ale rzeczywiście masz problem, bo skoro on ma takie potrzeby, to może szukać czegoś na boku, nawet jeśli kocha, niestety...

@muszelka999 Jakoś moje laski nie narzekały. Zawsze kończę wtedy kiedy ona już ma ostro. A najlepiej w ogóle bym nie kończył. Jeśli dbasz o zdrowie to masz w spodniach dynamit i w cale to nie oznacza się się nie przykładasz.

Gość xxxemka
to chyba nie powinien byc powod do smutku...

Gość a co mi tam!
ja chce takiego faceta! bo mi się ciągle chce, a trafiam na takich, ze raz dziennie i koniec albo rzadziej niż raz dziennie, to w ogóle porażka

Gość xxxemka
a autorka calkiem dzialajacego zmarnuje;/

No ja również nie rozumiem, dlaczego ona miałaby być smutna z faktu, że ciągle mi stoi i chcę ją dymać? Nie pojmuję :)

Gość ja też..............//////////
i tak już naście lat to znoszę.