Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhaha000

Mój facet grzebał mi w komputerze ;/

Polecane posty

Gość uhaha000

Mój facet szperał mi w komputerze i znalazł moje wpisy na forach typu, co mi sie w nim nie podoba, dlaczego nie chce go zaprosic do domu itp. Strasznie sie na nim zawiodlam ze grzebal w moich rzeczach a z drugiej glupio mi z tym co przeczytal. Oczywiście jako że się nie widzimy dzisiaj napisalam mu ze sie zawiodlam, ze nie wiem czy mu ufam itp a on sie wkurzyl i powiedzial ze nie wie czy chce ze mna nadal byc, za co juz przeprosil bo niby to bylo w nerwach. Co byscie zrobili? Jak sie zachowywac?

Gość Zouo
niech sobie nie pozwala

Nie wiem jak masz się zachować, ale na pewno nie liczyć że to sie w przyszlości zmieni, bo sienie zmieni :o Mój facet też nie przegapi żadnej okazji żeby zerknąć co robię na kompie, z kim piszę itd :o i nie jest to miłe, a nawet powiem że to chyba najczęstszy powód naszych kłótni.

Gość upsssssss sssss sssss
Ja bym sie zapdła pod ziemię chyba... nie zazdroszcze? A co tam pisałaś w ogołe?

tez mialam takiego ex ktory czytal moje czaty...chory czlowiek! masz prawo na przyklad poskarzyc sie kolezance,ze to i tamto ci w nim nie pasuje,przeciez idealow nie ma!to kompletnie normalne,ze sie komus zwierzasz.za to to co on robi to chore zachowanie!po cholere ci taki control freak?

no i co sie stalo , ze przeczytal ? Skoro nie masz sie nic do ukrycia , jaki to problem? A ze przeczytal , ze to i tamto nie lubisz w nim, to dobrze.Powinnien pomyslec nad tym i byc moze to zmienic w sobie. Ja nie robilabym dramatu, aczkolwiek poprosilabym , by wiecej tego nie robil. Nikt nie lubi byc szpiegowany . Zaden dramat , mimo to ,wedlug mnie sie nie stal. Szkoda czasu na dasy :-D

Gość hmzastanwiam
i bardzo dobrze, kobiety trzeba kontolować bo to szmaty jebane ja jak miałem dupe, to caly czas jej szperałem w kompie i w telefonie jesli jest wierna TO NIE MUSI NIC UKRYWAC

Gość ojojojjjjooojjj
hmzastanwiam jak miałeś dupe to ciągle grzebałeś? a tera ci oberwało i nie ma gdzie pogrzebać ojojojoj

Gość sasssssssssssssssssss
a jak jakaś kobieta napisze w wątku o okresie i coś tam piszę, to chyba facet też za bardzo nie chciałby czytać? są tematy o których głupio nam powiedzieć, więc pytamy w necie. no ale z drugiej strony, może Ty na jego miejscu też byś poczytała? ja chyba bymn to wybaczyła, bo chyba ja chętnie bym poczytała co on pisze, a on chyba by tego nie zrobił :p

Gość oj ta , oj tam
a jak kobiety fiskają telefon facetowi to jest ok, i tłumaczą, że to tylko profilaktycznie , z ciekawości itp...

Hehehehe. We wszystkich tematach w stylu "grzebałam mu w komórce i znalazłam takie rzeczy" burzycie się, że podły gnojek jeszcze będzie odwracał kota ogonem, że to nie on zrobił źle, tylko będzie miał jeszcze bezpodstawne pretensje, że laska grzebała mu w telefonie. Radzicie, że dziewczę ma być twarde i nie dać sobie wmówić, że to ona popełniła błąd naruszając jego prywatność. Że miała do tego prawo, skoro znalazła coś "złego". A tu proszę - wystarczyło dwrócić role i nagle "grzebiący" nie jest już cacy, tylko be. Naruszanie prywatności faceta jest ok, ale naruszanie prywatności dziewczyny - jest przejawem skurwysyństwa. Facet, któremu "grzebiąca" dziewczyna coś złego wyszperała, jest skończonym dupkiem. Ale dziewczyna, której "grzebiący" coś złego wyszperał, jest biedną niewinną ofiarą. Słitaśnie ^^

Gość refleksje
A może lepiej nie grzebać w internecie, a być ze sobą szczerym? To byłby wówczasz piękny związek, albo i szybko by się zakończył, przynajmniej unikając przyszłych niepowodzeń.

Gość ja bym taką fałszywą gówniarę
rzucił. zaraz sie znajdzie jakis 'przyjaciel", "skarb", a potem sie okaze, ze "on potrafi sluchac, on mnie rozumie". laska zostawi facetra, tamtem przyjaciel ja wyrucha, potem ja zostawi, a ona bedzie chciala wrocic do bylego. przez te wasze fejsy i inne nasze klasy jesztescie zwyklymi dziecmi! bez zasad, bez samokontroli, wszystko klepiecie w necie i macie "przyjaciol" po 5 minuthach... wy nie wiecie czym jest przyjazn. nie wiecie. i zasad nie macie, paple.

"A tu proszę - wystarczyło dwrócić role i nagle "grzebiący" nie jest już cacy, tylko be. Naruszanie prywatności faceta jest ok, ale naruszanie prywatności dziewczyny - jest przejawem sk**wysyństwa. Facet, któremu "grzebiąca" dziewczyna coś złego wyszperała, jest skończonym dupkiem. Ale dziewczyna, której "grzebiący" coś złego wyszperał, jest biedną niewinną ofiarą." DOKŁADNIE TAK!!! babie wszystko wolno, ale jak ona sie tak zachowuje, to przeciez ONA MOZE baby sa glupie i kropka. hipokrytki.

Gość a ja tam swojemu
facetowi przegladam telefon, komputer. Myślicie , że jest zły wcale nie po prostu nazywa mnie szpiegiem:)

ale nie robi ci awantur o to i nie odwraca kota ogonem. poza tym jesli sobie ufacie to jego to zwyczajnie wali, bo i tak sie kochacie. i o to chodzi:)

Gość Zorro ...
Zerwij z nim. Sprawi, ze będziesz nieszczęśliwa

Gość Zorro ...
Przeglądanie czyichś danych czy telefonu jest PRZESTĘPSTWEM już pomijając fakt, ze jest to brak kultury. Nie warto być z kimś, kto sprawdza nasze telefony czy komputery.

Gość no bo tak robia tylko dorosli
ludzie:D dzieci, ktore sie za zwiazki nie powinny brac...

Gość Amsterdam ha
Ech no właśnie te fb i nk .. Normalnie przysporzyły już nie jednemu problemów! Dlatego nie mam ani tego ani tego,jaki spokój to Wam mówię:) zostaje telefon ale tu też trzeba sie nauczyć kontroli i wszystko kasować ! Bo skoro wiem że i tak będę mieć przeszperany to po co dawać satysfakcję że sobie coś przeczytał a gowno sms tylko od niego i połączenia od rodziny i jego:) i po problemie!

Dodam jeszcze że w dzisiejszych czasach nie ma prywatności między partnerami .. Kontrolują tak zapobiegawczo żeby uspokoić swoje "chore myśli" o ewentualnej zdradzie! Wiele par uznaje to za coś normalnego, niestety problem pojawia sie gdy jedno sobie tego nie życzy a drugie uważa kontrolę za coś normalnego sytuacja bez wyjścia ! Albo odejść albo zaakceptować nie ma innej opcji !

I zawsze padają te słowa: "nie ufasz mi" osoba atakowana^ "masz coś do ukrycia"osoba atakująca ! Koło..

Gość dokladnie jedno nie chce uznac
przed drugim, ze sobie czegos nie zyczy. dziecinada.

Gość fgfgfttttt
uhaha000---przecież pisałaś na forach PUBLICZNYCH ,więc nie rozumiem dlaczego rzucasz fochem:O zamiast rozmawiać z nim ,lecisz na forum i zakładasz durny topik. niech cię kopnie w tyłek,bo jesteś beznadziejną laską:classic_cool:

Gość newlife
Ja mojej kobiecie przez 14 lat nie czytalem ani email,sms itp. no moze kilka razy sie zdarzylo tak z glupoty. Mialem 200% zaufanie, w tym roku kumpel mi powiedzial zebym nie byl taki pewny i sprawdzil komputer zony. Jak zaczynalem sprawdzac komputer to z usmiechem na ustach ze nic nie znajde,ale jak skonczylem to juz 4 tygodnie zyje w innym swiecie. Portale typu erodate,ostrastrona,sympatia itp,zdrady,obcy faceci w naszym mieszkanie,zwierzenia w czatach i emailach,opisy tego co robila,zdjecia fadetow,jej rozebranej. Przeczytac cos takiego to jest szok dla faceta. Jak bym nie spradzil zyl bym w nieswiadomosci nadal,wiec szanowne panie nie oi...cie mi o prywatnosci,nie masz nic do ukrycia to pokaz komputer.

Gość poranny kac
newlife ja mam 23 lata i wiem czego się się spodziewać po kobietach a Ty nie wiedziałeś? miałeś 200% zaufania? ja nie mam nawet 20%

Gość nie ma to jak kontrola w zwiaz
ku. to zawsze pomaga w milosci. dzieci.

Gość dokladnie dzieci dzieci i net
inaczej sie tego nie da nazwac.

Gość Zorro...
Obcy chłopaczyna czy obca dziewusia miałaby tknac moja komórkę ? Nie ma opcji. Nie życzę sobie by ktoś wlazil z butami w moja prywatność . A pan panie żonaty jak grzebiesz w czyimś kompie zastanów sie dobrze, czy nie było innych symptomów - np zaniedbales babę a teraz zdziwienie. Przeglądanie kompa i komórki obcym jest PRZESTĘPSTWEM , żony czy męża to nie wiem ale kto wie czy nie tez . Jest to na pewno poniżej mojej kultury

mnie nie interesuje co i z kim pisze moja żona. Nie interesuje mnie nk itp To jej sprawa. Będzie chciała to mi powie. Ona też nie zagląda mi do tel. A wcale grzeczny kiedyś nie byłem.