Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama od 5 miesięcy

Jakie sałatki dla karmiącej mamy -prośba o przepisy.

Polecane posty

Gość mama od 5 miesięcy

Mam ochotę zrobić jakieś sałatki na weekend. Możecie podać jakieś przepisy?J akie sałatki Wy robicie karmiąc piersią ? Mój maluch nie lubi :czosnku,cebuli,fasoli,kapusty. Może coś z piersią kurczaka ?

Gość mama od 5 miesięcy
:-)

Gość mama od 5 miesięcy
Mamo Maluszka dzieci są różne,mojego syna boli brzuszek i jest niespokojny po kapuście,grochu,fasoli,cebuli i czosnku tych rzeczy muszę unikać mimo tego,że mały ma już 5 miesięcy. Moja kuzynka niedawno urodziła i też je wszystko łącznie z fasolą i kapustą.

Gość mama od 5 miesięcy
Ten temat to prośba do innych mam o podzielenie się przepisami na delikatniejsze sałatki :-)

Gość mama od 5 miesięcy
Może jeszcze ktoś ?

Gość miałam podobnie.....
nie potrafisz sobie sama znaleźć przepisów na stronach kulinarnych? Naprawdę to jest dla Ciebie aż tak trudne?

Gość mama od 5 miesięcy
Skąd ta złośliwość ? :-) Jeśli nie masz nic do napisania w temacie to może daruj sobie. W tytule wyraźnie zaznaczyłam,że proszę o przepisy. Wiem,że miłe Kafetarianki często potrafią coś fajnego doradzić,napisać. Myślę,że to nie jest temat bez sensu w stylu "oceńcie mojego penisa" ;-) Być może jeszcze inne młode matki skorzystają z tych przepisów.

Gość mama od 5 miesięcy
I nawzajem :D Miłego Weekendu sfrustrowana dziewczynko 🌼

a ja podbijam :D może ktoś ma jakieś dobre pomysly, szukałam w google ale jakieś glupty wyskakują wszędzie albo pomidory (mój mały dostaje po nich wysypki) albo kapusta,fasola, orzechy i mód - mega uczulające więc nawet nie zamierzam sprawdzać tego na moim maluchu (niecałe 3 mce)... ktoś ma jakąś ciekawą propozycję?

Gość zxzxz
sałatka z zielonego ogórka, ugotowanych ziemniaków w mundurkach i koperek oraz sos z jogurtu naturalnego :) oczywiście przyprawy sól pieprz

Gość Bardzo dobra sałatka
Ja mam przepis na moja wlasna bardzo dobra salatke a wiec tak Kapusta pekinska kukurydza i starta marchewka do tego dodaje zawsze sos salatkowy taki w proszku do ktorego dodaje sie olej i wode slatka jest naprawde dobra i zdrowa ps jezeli obawiasz sie o ten sos salatkowy zawsze mozesz zmieszac dowolne przyprawy dodac troche wody i olej ale z sosem naprawde jest pyszna :) pozdrawiam :))

Gość gość
jakie sałatki przy karmieniu piersia ? wszystkie. przeciez przy karmieniu piersia można wszystko jeść :)

Gość gość 2016
Bardzo trafiony temat. Nie wiem dlaczego odzywa się "ktoś" i obraża innych. Szukając w Internecie znajdziecie masę bzdur takich jak: ząbek czosnku, trochę grochu, czy smażonej cebuli. A jeszcze lepiej to podsmaż wszystko na oleju. Nie wszystkie dzieci tolerują wszystko. Pozdrawiam.