Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina6543

Nigdy nie zrozumiem mężczyzn..

Polecane posty

Gość karolina6543

Witam mam problem z eks. Rozstalismy sie dwa tygodnie temu. Powodem byl brak uczuc z jego strony, chociaz rozstalismy sie w bardzo dobrych stosunkach. Postanowilismy zostac przyjaciolmi, tylko jest jeden problem on do mnie sie bardzo czesto odzywa, gadamy bardzo czesto pomimo tego ze powiedzialam ze jak bede chciala to do niego napisze, on pierwszy to zrobil. Owszem ja chce utrzymac przyjazn bo dogadywalismy sie super, ale ja chce miec przez jakis czas wolne. O co mu chodzi?

Niektórzy ludzie potrzebuja troche wiecej czassu by sie calkowicie odciac od bylego/bylej.

Gość karolina6543
Ja chyba nie chce mieć z nim kontaktu przynajmniej na razie

czasem na faceta nic tak nie dziala jak terapia szokowa. Koles myslal ze bedziesz z nim wiecznie i nie musi sie starac. Teraz klapki mu z oczu spadly i zobaczyl ze Cie traci. Dopiero teraz bedzie o Ciebie walczyl, stad te ciagle proby nawiazania kontaktu. Powiedz mu co myslisz i nie odpuszczaj zbyt wczesnie. Facet potrzebuje byc sam, by przemyslal swoje postepowanie. Jak do iebie wrocicie (o ile wrocicie), to nie przymykaj oka na, to przez co sie rozstaliscie, tylko od razu wyjasniaj mu jak sie czujesz, go ustrzezesz sie powtorki z rozrywki.

Gość karolina6543
Dzięki, tak też zrobię:)

Gość karolina6543
Znowu napisał, pisze codziennie co ja mam robić, chciałabym odpisać ale wiem że powinnam powiedzieć mu żeby dał mi czas

Powiedz mu ze nie chcesz kontaktu z nim przez jakis czas i tyle. Raczej nie poslucha, dlatego nie odbieraj zadnych smsow i telefonow przez jakis czas. Czytajac esy, odbierajac telefon szybko sie zlamiesz i wszystko wroci o poprzedniego stanu w ciagu 2 tygodni