Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refugeeee

skąd bierzecie energie i sile zyciowa?

Polecane posty

Gość refugeeee

albo zwykla radosc?? chroniczny brak kasy mimo ciezkiej pracy,nieudane zwiazki,samotnosc w pojedynke lub we dwoje,przyjaciele co maja czas tylko po to zeby sie wyzalic i cie jeszcze bardziej zdolowac,wredni sasiedzi,marne zdrowie,praca ktora nuzy,szef buc... nie wiem skad brac radosc w zyciu...

Gość anikaa1
mam dokładnie tak samo... zyc sie odechciewa...

Gość refugeeee
ale powaznie,skad bierzecie energie?co pozwala wam przetrwac dzien?

Gość ja mam wciaz nadzieje ze
bedzie lepiej, bo w koncu musi, a od kiedy zaczelam biegac czuje sie o wiele lepiej, mam wiecej energii i bardziej optymistycznie patrze na swiat;)

Gość łoj matulu
Z Zumby! Działa! No i z energii kosmicznej :P

Gość refugeeee
nie moge biegac ze wzgl na zdrowie...

Gość macnakawazrana
mi duuuuzo sily i optymizmu pomimo trudow zzycia daje moj synek. juz od rana rozesmiany pelny energii, ciagle "zapracowany" z wielkimi niebieskimi galami wlepionymi we mnie mowi " choć przytule cie mamo" i caly swiat zmienia sie....

Gość jak to było.
ja biorę siłę z wiary w Boga, z tego, że Bóg za mnie umarł z miłości by mnie zbawić, z modlitwy i medytacji nad Jego miłością. Cieszę się, że mam w Nim Przyjaciela, powiernika, że jest przy mnie. Wszystko ma sens, cierpienie też można Mu ofiarować, a po śmierci człowieka już nie dotykają przykre rzeczy.

Dobry wieczór Sam się dziwię skąd ta energia, może tlą się jeszcze resztki instynktu przetrwania?

Gość poranny kac
u mnie uśmiech i chęć życia pojawia się zawsze jak sprawdzam stan konta przez internet :D

z drobiazgów- z ładnej pogody, dobrej kawy, uśmiechniętej pani w sklepie, z nałogowo słuchanej muzyki, z +/- medytacji (nie należę do żadnego systemu religijnego- po prostu siadam i oczyszczam myśli, koncentruję się na pozytywach, więc nie wiem czy to medytacja czy co) ;) można się cieszyć wszystkim, serio, serio ;)

Gość zielonedrzewo
ja z niczego , cierpie na chronicznie przewleklrgo dola i depre

jestem realistką. ale widzę to tak: zawsze jest wybór, usiąść i lamentować, albo znaleźć rozwiązanie/zmienić swój stosunek do sytuacji. sporo w życiu przeszłam, to nie tak, że nie wiem, jak to jest czuć się beznadziejnie, ale zawsze jest tak, że wpadam w dołek, popłaczę, pomartwię się a później wstaję, otrzepuję się i idę dalej. kwestia zahartowania. gubernatorem in tempestate, in acie militem intellegas. Seneka ;)

womanontheway25 Uważam inaczej. Ludzie to największe zło. Dobranoc zielonedrzewo Cześć Elaine Blath Można pozazdrościć podejścia do życia.

ja biore energie z milości do mojej kobiety chociaz jest daleko z wiary ze wróci do mnie po wojażach zagranicznych i nadal bedziemy z sobą szczęsliwi z słowni z pracy z przyjaciół s rodziny pogody i wiele rzeczy innych

Gość nadopiekuńczy tatuś1968
ale użytkowniczka pozdrawiam środkowym palcem jest wulgarna i obleśna, fuuu :classic_cool:

- miłość do męża, -modlitwa i wiara w Boga, ze jest ze mna i się opiekuje mna, -literatura (od beletrystyki, popularno-naukowe,poezja) -słodycze (chałwa, czekolada, torty) -bieganie (daje mega kopa-polecam wiecorami, z każdym pokonanym metrem biegu problemy znikają) -generalnie ruch: oprócz wspomnianego joggingu, równiez spacery, pilates, streching

Codziennie rano mówię sobie: "Kurwa.... Ale ja jestem zajebisty!"

Gość nadopiekuńczy tatuś1968
pocieszę Cie Lomu, nie jesteś :classic_cool:

Gość kija1234
jak myśle o podróżach, o forsie na koncie, ogromnej miłości ....... a gdy sie budze , wyłapuje doła!!!!!!!!!

Gość ostatni moheranin
z eucharystii i modlitwy