mariola99524 0 Napisano Luty 24, 2012 Mam pewnien problem...ostatnie 3 tygodnie chorowalam i uzywalam antybiotyki, ale uzywam takze anty od 5 miesiecy...3 dni temu uprawiam sex i prezerwantywa pekla z zawartosia we mnie, dzisiaj jest 3 dzien po tym zdazeniu i powinnam dostac miesiaczke, ale nie dostalam. zato mam bole podbrzusza,bole krengoslupa, bola mnie nogi jestem zmeczona i bez zycia a w dodatku czesto mam migrene, i mdli mnie. Po paleniu czuje wstrent do papierosow na jakies 4 godziny. NO I CO NAJWAZNIEJSZE DOSTALAM UPLAWY ZABARWIONE KRWIA,GESTE Z BRUDNA KRWIA. Czy jestem w ciazy ????? Prosze o pomoc, mieszkam na wiosce i do lekarza jest ponad 4 godziny jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leilong 0 Napisano Luty 24, 2012 Ja brunatną wydzielinę mam zawsze przez kilka dni przed normalnym krwawieniem. Pewnie przez stres masz lekki poślizg z okresem, ale właśnie nadchodzi. W każdym razie komórka jajowa żyje tylko 24h, jeśli to było przed terminem okresu to niemozliwe jest, żeby komórka jeszcze żyła. Wbrew pozorom wcale nie tak łatwo zajść w ciążę... Trzeba trafić w ten jeden dzień (owulacja). Plemniki żyją max. dni, więc dni płodnych jest max 6 (stosunek min. 2 dni przed owulacją i max. 2 dni po). Nie masz się co martwić... Mi się raz spóźniał okres 2 tyg., zaczęłam mieć mdłości itd., po 2 dniach normalnie dostałam okres... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leilong 0 Napisano Luty 24, 2012 Miało być "plemniki żyją max. 3 dni" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola99524 0 Napisano Luty 24, 2012 Dzieki za rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do ulotki!!!!!!! Napisano Luty 24, 2012 jaka komorka jajowa przy jednoczesnym braniu pigulek antykoncepcyjnych???????? Przeciez hormony zatrzymuja owulacje! Zajrzyj do ulotki i sprawdz, czy Twoje antybiotyki neza do grupy tych, ktore mogly zaklocic wchlanianie pigulek hormonalnych. Wtedy ryzyko ciazy istnieje. Najepiej wykonac test ciazowy i wszystko bedzie jasne. A krwawienie z odstawienia (czyli to ktore mamy podczas brania pigulek antykoncepcyjnyc) z reguly jest mniejsze od normalnej miesiaczki, bo przy zatrzymaniu owulacji nie zluszcza sie tez i macica.... Ech, czytac czytac. I myslec :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do ulotki!!!!!!! Napisano Luty 24, 2012 * naleza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach