Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Annaa

PRACA JAKO ANKIETER W OPEN FINANCE- KTOS SIE WYPOWIE?

Polecane posty

Gość Panna Annaa

Witam forumowiczów, Dostałam wczoraj telefon z zaproszeniem na rozmowe kwalifikacyjną jako ankieter w Open Finance. Nie wiem czego mam się spodziewać. W interenecie nie mogę znaleźć informacji na czym ta praca ma polegać. Jestem studentką IV roku ekonomi, w ogłoszeniu było napisane że chętnie przyjmą studentów ostatnich lat studiów. Czy ktos z was pracowal w instytucji finansowe jako ankieter?Co bede musiala robic?Przeprowadzac wywiady z klientami ?

Gość rtttttttttttttttt
właśnie ja też bym chciała wiedzieć bo nic o tym nie można nigdzie przeczytać :)

Gość A.A.1234
Hej, byłyście na tej rozmowie? Możecie napisać czego się spodziewać? Byłabym wdzięczna.

Gość A.A.1234
Prosze, napiszcie mi cos o tym.

Gość mn
Ja tez bylabym zainteresowana infromacjami na temat tej pracy

Gość A.A.1234
No to opowiem, bo już byłam - dostajesz ankiety, które musisz wciskać ludziom- obojętnie gdzie - na ulicy, wśród znajomych, gdzie Ci sie podoba. Ale nie jest to takie łatwe - trzeba podac tam dane (imie, nazwisko, telefon) - tak wiec poczuj ze wiekszosc ludzi w tym momencie zrezygnuje z ankiety. Tak OF pozyskuje klientów. Płaca niby podstawe + 10zł od ankiety, z której beda miec klienta (czyli jak do niego zadzwonia to umowi sie na spotkanie...) i PODOBNO dostajesz jakis nikły procent prowizji jesli np. dzieki OF zaciagnie kredyt... jak jest w praktyce nikt nie wie. Ja osobiscie nie podjelam sie tej pracy.

Gość Leszek Kaczmarczykiewicz
Ja w OF sprzedaję garnki i thermomiksy z napędem grawitacyjnym do rpbienia tostów.