Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_aga

Książki tanie i przystępne

Polecane posty

Witam Przeszukując czeluście internetu trafiłam na stronkę księgarni Poczytajto.pl a właściwie na księgarnie wydawnictwa Nowy Świat, czyli bądź co bądź znanego. Samo wydawnictwo pisze o księgarni: Nowy Świat książki przed premierą Oferujemy książki, które nie miały jeszcze premiery w wersji drukowanej tych tytułów nie znajdziecie nigdzie indziej! Piszę o tym ponieważ od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką czytnika ebooków i zaczęłam aktywnie szukać czegoś do czytania. Zdarza mi się czytać dużo a szczególnie w podróży więc czytanie książki na czytniku zamiast wersji papierowej jest wygodniejsze. Niestety problemem jest brak tychże książek. To znaczy są, ale nic nie mówiące mi tytuły i autorzy. Takie znane owszem też są, ale cena sięga wersji papierowej co mnie średnio interesuje. I teraz pytanie do Was, czy czytałyście ostatnio (w ogóle) jakieś tanie a dobre (ciekawe czy tu można postawić znak równości - być może nie) książki w wersji na czytnik a jeśli tak to gdzie i jakie. Nie będę ukrywała, że interesują mnie może nie super tanie, ale nie drogie pozycje książkowe (stąd odwołanie do księgarni powyżej). Czekam na Wasze doświadczenia z książką elektroniczną Moje doświadczenie kończy się niestety na dwóch pozycjach: Ale Meksyk! - Honorata Zapaśnik oraz Tydzień z życia kobiety - Sylwia Chmiel nie licząc wolnych lektur

A zapomniałabym, wczoraj zakupiłam Szelest skrzydeł - Judyta Orman-Działowska

Gość szeroka półeczka
Witaj, tu znajdziesz wielki wybór e-booków poranników z wielu dziedzin, często pojawiają się nowości, ceny przystępne, dużo bezpłatnych: http://tnijurl.com/52c7d6e2bd41/ dostawa natychmiastowa, przeglądnij wszystkie kategorie, pozdrawiam.