Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka kolezanki ali

CZY JEST W TWARZY TEJ KOBIETY COS ŁADNEGO??SZCZERZE

Polecane posty

Gość kdkd8ff
ohydna jest na gębie fuj

Gość facetto
mi w jej twarzy nic się nie podoba i tez nie rozumiem zachwytu jej osoba.

Gość japierdaczemwahaha
te co mowia ze angie jest brzydka itp to chyba jakies zakompleksione wieloryby z pryszczami :D

piękna kobitka i tyle, nie ma co jej 'rozkladac' na czesci pierwsze. a ten kto to robi to ma chyba mase kompleksow.

Gość nananajkaaa
Ma piękne, duże oczy i piękne, naturalnie ciemne (na innych fotkach to widać) duże kobiece usta. A dla mnie to jest właśnie najpiękniejsze jeśli chodzi o twarz u kobiet (sama jestem kobietą). Nigdy nie zrozumiem nazywania kogoś "wzorem piękna" jeśli ma małe, wąskie i usta i małe oczy. Ale to już moja opinia.

Gość ptasiek nastroszony
zdolna , piekna chyba najpiękniejsza Kobieta świata doby obecnej i mądra. no i wartosciowa a skromna. normalna z wdziękiem i klasą

Gość a ja z kolei
nie jest jakoś wyjątkowo piękna, ale ma w sobie toć "coś". No i, musze przyznać (niechętnie) rację ptasiekowi, że świetna z niej aktorka - potrafi wczuć się w rolę i fenomenalnie ją zagrać.

Ma przepiękną twarz... Mocno zaznaczone kości policzkowe, piękne łuki brwiowe i niesamowite, migdałowe, dużo oczy... USTA - miliony kobiet na świecie chcą takie mieć, i to właśnie od pojawienia się Angie duże, pełne usta stały się totalnym hitem :))) W dodatku Angelina ma w sobie coś ...tajemniczego, dzikiego, seksowenego...coś co sprawia , że jest jedyna i niepowtarzalna !!! :) tak jak niegdyś Marylin Monroe, lub Bridigge Bardot :)

Gość Beyonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Angelina jest piekna :)