Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zniesmaczona1968

mój syn ma partnerkę starszą o 16 lat ale nie to jest najgorsze

Polecane posty

Gość matacz..-.
czym ty sie przejmujesz , wydupczy stare pruchno i sie znudzi , nie ma opcji by to trwało , nich sobie ujezdza stara prukwe , wiesz jak to piszą , na starej piczy młody huj sie cwiczy .... pilnuj tylko pieniedzy , reszta to kwestia czsu , na zmiany , młoda to zawsze młoda , predzej czy póznij to zauwazy

Gość matacz..-.
34 latka to niestety w odniesieniu do tego chlopaka stara baba ! facet starszy byc moze , ale kobieta nie powinna !!! z racji natury ! facet zawsze jest wzrokowcem i bedzie patrzył za młodszym ciałem intelektem i frywolnoscia , kobieta , chce stabilizacji i opieki , stad moze miec starszego partnera i to nawet duzo , bo ten nawet w wielu lat 60 moze ją zapłodnic , kobieta rodzic po 40 juz raczej nie powinna , w juz po 50 wiele nie moze , stad jest tak jak piszę .Natura to sama ułozyła . pozostawił bym chłopaka w spokoju , nic mu dupy nie truł na siłe , a jedynie wspomianał , bo bedziesz naciskac , bedzie to miało odwrotny skutek , wiec nie naciskaj , ale swoje zdanie miej i zasady , czyli nie tolerój owej Pani . samo mu przejdzie zobaczysz ! nie za rok to za 8 lat , ale przejdzie byle by go tylko w ciąze nie złapała . a bedzie dobrze

Gość matacz..-.
to ona marnuje czas , nie on ....

Gość jedyne wyjscie mija droga
dyrektor szkoły musi dowiedziec sie jaką dziwką jest jego pracownik 16-latek i dorosła baba , to smierdzi prdofilstwem jesli to normalny człowiek przemówi jej do rozumu ,postraszy paragrafami i po problemie , nie obejdzie sie ta sprawa bez echa poniewaz nauczyciel ze skłonnosciami pedofilskimi to bomba z opóznionym zapłonem wśród dzieci swoja droga załosne i obrzydliwe sa takie kobiety i one naprawde istnieją

Głupie stare prochno zazdrosne że jej żaden młody kogut nie rucha. Jesteś popierdolona i bardzo dobrze że syn cię w pizde kopnął szkoda tylko że materialnie mu się nie powiodło to by się całkowicie od takiej tępej szmaty odciął

Gość Aga341
matacz z racji natury swojej piszesz głupoty, stare fagasy moga miec mlode cizie, a kobiety starsze nie moga miec mlodszych? MOGĄ i MAJĄ!

Gość mariner
Alez dulszczyzna panuje tu wsrod zdawaloby sie otwartych i nowoczesnych ludzi ,az cofa ! Mysle ze dobrze robisz ograniczajac kontakty i odcinajac od kasy . Mysle ze nie pozwol mu aby skorzystal z dzialalnosci gospodarczej dziadkow bo masz jak w banku problemy.! On po prostu chce sie przyssac do waszego majatku bo mu bieda doskwiera a zdesperowany podzie na kazde swinstwo ,na co wskazuje fakt ze nie potrafi zrozumiec ze to ty masz atuty w reku .Onchce po prostu z racji ze jest waszym synem zabrac wam to co mu sie wg niego nalezy .Slusznie wiec masz odruch oburzenia. Z drugiej strony taka lekcja walki o zycie polaczona z kochajaca go kobieta ( jak sadze) moze ich bardzo scementowac . Dlatego ja na twoim miejscu obserwowalbym jak mu sie wiedzie z boku i nie ingerowalbym ale poki sam nie przyjdzie i nie poprosi o pomoc nie dalbym grosika i nie szukalbym kontaktu z nim To doskonala lekcja samodzielnosci. Sa tez pewne podstaway aby sadzic ze wybranka twego syna zdecydowal sie na taki uklad liczac ze wlasnie wy ,jako dobrze sytuowani im pomozecie bo to synek itd itp.A wiec kierowalo nia wyrachowanie bo przyznam ze kobiety maja wyczulony instynkt samozachowawczy i na takie szalenstwa nie ida za"glosem serca" zwlaszcza 34 latka.W jej glowie musial byc jakis plan .Tym bardziej ze wczasie rozmow zwalal wszytsko na niego a wiec w jakims sensie apelowala do twoich matczynych uczuc. Jesli przyjdzie i poprosi opomoc to udziel mu tej pomocy,to przeciez twoje dziecko! ale tylko pod warunkiem ze skonczy studia i ogranicz pomoc tylko do jego osoby.Postaw twardy warunek aby studia byly zakonczone bo to gwarantuje mu ze zdobedzie jakas pozycje w zyciu i pozwoli stanac na nogi.Moze wtedy utzrymac swoja rodzine z parcy wlasnych rak.On to musi zrozumiec inaczej nie wychowasz mezczyzny tylko ciula co bedzie kombinowal na prawo i lewo jak tu skrecic na lewo jakas kase ani myslac o zwrocie. To wazny moment w jego wychowaniu i albo go zlamiesz i pchniesz na drode bycia fectem z jajami albo bedziesz mial pasozyta spolecznego co kombinuje jak zdobyc pieniadze od innych jednym slowem wyludzacza.Sa takie typy ,sam znam kilku.:) Wiecznie pozyczaja i czekajac az babcia umze :) liczac na spadek.

Gość mariner
a propos roznicy wieku.Ja osobiscie nie mam nic przeciwko .W tym duecie to ona podjela decyzje,to ona steruje lodzia.Poki sie kochaja i nie leja to tylko przyklasnac Uwazam ze nie ma znaczenia wiek partnerki poki kasy by nie bylo w tle i roszczen malolata. Uwazam ze niech popracuje na utrzymanie ich dwojga ,niech niesie brzemie odpowiedzialnosci za druga osobe.Bedzie to doskonala lekcja doroslosci bo cos mi sie wydaje ze wychowalas malego egoiste i egocentryka co daje znac o sobie w twoich wypowiedziach.

Gość musgruszkowy
syn nazwał Cię dziwką?

Gość zascianek
sie klania ,witamy

Gość mańka.dzik
to że syn nazwał cię jak nazwał to raczej nie tej 34latki wina tylko wychowania niestety w tym wypadku twojego! a jeśli by powiedział że jest gejem to co też byś go wyrzuciła? dajmy dzieciom żyć jak chcą a my rodzice możemy tylko pomagać.żal by ci dupe ścisnoł jak byś synowi szkołę opłaciła? przecież cię na to stać. Nie musisz ich utrzymywać,a pamiętaj że syn zawsze będzie miał do ciebie o to żal

Gość mańka.dzik
ach mam w polsce sąsiadów w takiej właśnie sytuacji mieszkają tam już z 10 lat i są super parą więc skąd wiesz że ich nie łączy miłość?

Gość mikołajeczynka
matacz nieuku,na biologie nie chodziles?Pani wyraznie mowila ,ze w kwestiach natury/biologicznych to kobieta powinna byc starsza w zwiazku.Powody:Kiedy kobieta sie rozkreca sexualnie(po 30tce) facet juz na dopalaczach jedzie.40 latka jest w pelni sprawna i atrakcyjna jeszcze samica (do rozrodu zdolna takze)podczas gdy facet w tym wieku...... no wlasnie szuka malolat bo jedyne co ma atrakcyjne i sprawne to kasa(O ile ja ma),a tym tylko zaimponuje malolacie.Rownolatce juz nie ma czym,bo kolezanki w jego wieku kaske maja swoja.Owszem ,faceci moga zaopladniac do konca zycia ,dzieki medycynie bo zflaczaly narzad sam z siebie na da rady juz nic.Ale mowiomy o naturze prawda?:)

Gość matacz to zniesmaczona?
poglady zblizone jakby mikolajeczynka masz racje,ale matki zaborczej nie przekonasz raczej zadnymi argumentami,milosc zaslepia rozzum,a rozum matki jaki jest ,poczytac mozna ,wiec komentowac nie trzeba

Gość Daj im żyć
Bo to ty wychodzisz na marerialistke i suke

Gość jlljljljljlkj
"Sa tez pewne podstaway aby sadzic ze wybranka twego syna zdecydowal sie na taki uklad liczac ze wlasnie wy ,jako dobrze sytuowani im pomozecie bo to synek itd itp.A wiec kierowalo nia wyrachowanie"- przypominam, że przez 1,5 roku nie było żadnej pomocy i nie zapowiada się na zmianę sytuacji. Gdyby było, tak, jak piszesz, to by go dawno rzuciła, widząc, że nic z tego... Piszesz też, że trzeba postawić warunek, żeby skończył studia, bo to gwarantuje GWARANTUJE mu, że się ustawi w życiu :D powiedz to tym masom bezrobotnym magistrów :D znam osobiście człowieka bez studiów, a odniósł duży sukces finansowy, tworząc portale z pomysłem, nie ma zamiaru studiować, znam też grafika 3d, który zarabia powyżej 10tys w firmie tworzącej gry i dopiero teraz myśli żeby podjąć studia, tak, dla siebie. Więc to myślenie o gwarancji czegokolwiek po studiach, to myślenie sprzed kilku dekad. Czasy się zmieniły, myślenie też warto przestawić. Z czasem zostaną mam nadzieję tylko naprawdę użyteczne kierunki studiów, jak medycyna, architektura i jeszcze kilka. Reszta powinna zniknąć

Gość Italofanka
Zapraszam wielbicieli muzyki lat 80-tych na stronewww.italodance.pl Pozdrawiam

Gość no niestety ale niektore
matki jak i ojcowie nie dorosli do posiadania doroslych dzieci/pewnie wyniesli to z domu ,bo i ich tak traktowano. Wiadomo jakie byly poprzednie pokolenia,ale to jeszcze jest pikus bo kazde pokolenie jest do tylu w stosunku do poprzedniego pod wieloma wzgledami. Natomiast autorka postu jest cgyba samotna matka i do tego jeszcze nadopiekuncza ,ale przesadnie chcaca przedobrzyc ,czyli miec kontrole nad synem ,a ze stracila nad nim wladze ,to jej jedynym argumentem sa pieniadze i osmieszanie kobiety(wedlug niej starej piczy,prochna itd.-brawo !),z ktorym zwiazal sie jej syn. Ona czuje sie skrzywdzona ,bo synek jej nie posluchal i teraz go maltretuje odcieciem kurka z kasa ,a najgorsze nie szanuje jego,jego wyborow ,jego jako czlowieka ...Tragiczna matka,sprawia cierpienie synowi. A moze powinna postawic sie na jego miejscu? Ja mysle ,ze ona liczy na to ze on predzej czy pozniej do niej wroci.Ja sadze,ze on juz nie wroci ,bo i po co mialby do niej wrocic?No przeciez nie dlatego,ze ma fajna matke hehehe.Tylko po kase jesli w ogole,ale sadze ze skoro jest tak dlugo z ta kobieta to raczej juz nie wroci a do matki bedzie mial cale zycie uraz,moze nawet nienawisc. Malo tego,jesli dojdzie do jakiejs tragedii w jego zyciu ze np zejdzie na zla droge albo cos mu sie stanie czy nie wyjdzie,to matka bedzie temu winna. Dzieci zle sie nie rodza,to rodzice ksztaltuja dzieci w duzej mierze i tu jest pies pogrzebany. Ten chlopak moze nawet popelnic samobojstwo ,jak jest slaby psychicznie ,bo moze byc tak ze z tamta kobieta sie rozejdzie a w matce tez nie ma oparcia ,bo juz go przeciez zawiodla i odrzucila w pewnym sensie ,. On napewno cierpi i to przezywa a ta matka to rzeczywiscie ograniczona musi byc ,ze tylko mysli o sobie,co ona by chciala dla niego a gowno ja obchodzi on jako jednostka i indywiduum ,ktory przeciez czuje inaczej i tak jak czuje a nie tak jak matka cos tam czuje.OJ i tylko ta kasa kasa kasa. Cos jeszcze poza ta kasa masz kobieto w glowie?Bo serca tu jakos brak. Obys sie tak bardzo za predko nie cieszyla ze tak triumfujesz bo masz go w garsci ,bo nie dasz mu kasy ,bo mozesz jeszcze gorzko tego pozalowac i plakac .A W najgorszym wypadku wydawac kase ale juz tylko na kwiatki na jego grobie. Ja znam taki przypadek ..teraz juz tylko mamusia znicze zapala na grobie synka,bo chlopak nie wytrzymal tego psychicznie,ze rodzina nie zaakceptowala jego wybranki,takze lepiej sie zastanow co robisz ,zebys potem nie zalowala tego co zrobilas..

Gość rrrrrrrreeee
my tu sie silimy na rozsadne wypowiedzi,a odpowiadamy jakies psycholce,ktora ma tak zakluty leb ,ze jak ktos slusznie zauwazyl sama sie podbudowuje piszac na kilku nickach,szkalujac wybranke syna.Lampucera nigdy nie miala mlodego.Moim zdaniem w tym GLOWNY problem.Kobieta raptem mlodsza od niej o 9 lat, potrafila sie spodobac mloodemu,a jej .... nawet dziadki nie chca.Jakby miala swego bolca,dalaby na luz ,a tak po nocach nie sypia ze zgryzoty i knuje.

Gość siomal
ja mam pomys poccie f trujkont i bendziecie mieli czy glofe dziesko !