Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terro333

Moja dziewczyna jest dziecinna

Polecane posty

Gość terro333

Ma 24 lata a kupuje sobie jakies puzzle, powiesila mape nieba na scianie, lubi gry i zagadki, jakie spuzzle 3d. Jakby nie miala jakis powanziejszych zainteresowan. Zalozmy ze chce sie z nia pokochac, wchodze do pokoju i widze jak siedzi i uklada te swoje puzzle to az mi sie odechciewa, czuje sie jakbym jakies dziecko odrywal od zabawy, masakra

Gość no coz..........
hahahaha:) a kochaliscie sie juz ze soba?

Gość wloczykijkaaa
zwariowales, te rzeczy nie swiadcza o tym, ze jest dziecinna. sama mam 23 lata, ukladam puzzle, ba, nawet gralam sobie ostatnio z nudow w pokemony na kompie, ale to nie swiadczy o niczym. zawsze mialam facetow 5-10 lat starszych, i jakos nie twierdzili, ze jestem dziecinna, wrecz przeciwnie.

Gość terro333
kochalismy i to nieraz, seks z nia podoba mi sie, ale jak to wyglada jej zachowanie...ma 24 lata powinna byc powazna

Gość barthezzzz
wloczykijka ma racje, to znak ze dziewczyna jest wyluzowana ;) wazne z enie ejzdzi w samochodzikach dla malych dzieci, nie uklada puzzli 50 elementowych tylko 3 tys elementowe :D i ze nie robi Ci wstydu

Gość vjfhj khgfft tfesrfhg
terro333 - to wg ciebie czym sie powinna zajmowac kobieta w wolnym czasie, jakie powinna mieć hobby? pewnie gotowanie sprzatanie ?