destination77 0 Napisano Luty 24, 2012 wie ktos ile wazny jest czek z uk, jest to czek zwrotu podatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Luty 24, 2012 6 miesiecy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
destination77 0 Napisano Luty 24, 2012 ktos co jeszcze wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość enncea Napisano Luty 24, 2012 google nie sa platne, wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaaa Napisano Luty 24, 2012 Przewaznie sa chyba wazne przez 6 miesiecy, ale zalezy od czeku. Jesli juz jest niewazny to popros o nowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 6 m-cy Napisano Luty 24, 2012 z resztą , doczytaj - pisze. Moja rada taka, nie korzystaj z firm pośredniczących, które oferują Ci realizajce w ciągu 5 dni!! O ile dostaniesz kasę, policzą Ci po naprawdę niskim kursie.. Ja poszłam do banku, zapłaciłam 20-30 zł, dosyć długo czekałam - jakieś 7 tyg. chociaż pani powiedziała, że będą za 3. No ale - miałam pewność, że dostanę kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
destination77 0 Napisano Luty 24, 2012 do enncea jakas ty mądra. A po co w takim razie są fora? Jak nie pasuje ci odpisywac sie lepiej nie wymadrzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach