Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkka to ja

Buty dla dziecka - wiosna

Polecane posty

Gość Zouo
tzn. ja dla swoich dzieci na ogół wybieram półbuciki skórzane. Takie adidaski sa dla nas dodatkiem do biegania po podwórku

Gość przedewszystkim sa drogie
za ta cene kupisz buty w porządnym sklepie, adidasy firmy adidas, nike, puma , reebok. Albo półbuciki w bartku, primigi, nawet jakieś ecco jeśli masz gdzieś outlet to z poprzedniej kolekcji się kupi. Nie kupiłabym butów no name za takie pieniądze. To już lepiej kupić w ccc za grosze.

Gość Zouo
a to inny fakt. Dzieci tak szybko wyrastają z butów. Ja kupowałam skórzane i już się zastanawiałam zawsze że 100zł na krótki okres dla takiego malucha to sporo, ale moja mama mnie namawiała na takie i się kupowało. A fajne adidaski adidasa faktycznie widziałam taniej i były znacznie fajniejsze

Gość marta55
Może 100zł to sporo, ale ja starałam się nie oszczędzać na butach dla dzieciaków. Źle dobrane, źle wyprofilowane buty mogą spowodować wady stópek. Polecam Wam Memo http://www.memoinfo.pl/ , są profilaktyczne, między innymi dzięki nim moje córeczki nie miały problemów ortopedycznych.

Gość żyradowianka
Polecam się wybrać do deichmanna. Tam za sto z groszami widziałam takie buty. Możesz je sobie przymierzyć i obejrzeć. Chyba, że Twoim celem jest zareklamować tylko tą firmę :O

Gość xxxxxyyyyy
Keen - to nie sa buty no-name - to jak najbardziej name - o pole wyzej od wszelkich pum czy adidasow:) a przy tym lekkie, wygodne, trwale - no i fajny design:)

Gość czessszka
ja tez jednak wole wydac ciut więcej na buciki, sprawdzonej i dobrej marki, wiec tez takie kupuje. Nie che zeby buty po przechodzeniu kilku dni zaczeły sie rozklejac.

"Może 100zł to sporo, ale ja starałam się nie oszczędzać na butach dla dzieciaków." Ja mam tak samo. Z mężem wychodzimy z założenia, że na pewnych rzeczach nie warto oszczędzać, chociaż stopa małemu rośnie bardzo szybko. Żeby nie kupować kilku par w sezonie na wiosnę kupiliśmy buty z dodatkową wkładką i widzę, że na jesień jeszcze wystarczą http://kobietamag.pl/buty-ktore-rosna-razem-z-dzieckiem/