Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papoco tokomu

Chce umrzeć

Polecane posty

Gość Pani Dż...
regulator, dzieki za poprawienie humoru, ale wiesz ja juz dobijam do 30 , nie mam doswiadczenia zawodowego, wiec nikt mnie nie chce

Gość regulator kwasości
a jakie masz wyksztalcenie? w jakim zawodzie szukasz pracy?

nie pisz tak na takich forach! Wiem co mowie,poważnie! Zgłoszą i będą cie leczyć! W telewizji mówili ze pewna kobieta napisała w internecie ze chce to zrobić i na drugi dzień przyjechała policja i ja leczyli.Nie radze dziewczyno,opamiętaj się!!!! Nie mozesz byc az tak slaba na to wszystko uwierz dasz rade to pokonac!

Gość Pani Dż...
jezeli to bylo do mnie, to przeciez nie pisze ze sie zabije, tylko ze mam czasem takie mysli... mam wyzsze wyksztalcenie, skonczone 3kierunki i gowno z tego mam

Gość regulator kwasości
hmm, nie wiem w czym dokladnie tkwi problem, ale w jakims wiekszym miescie szukasz pracy? a myslalas o tym zeby za granice wyjechac?

Gość samax
To ja jeszcze dodam, że męża też sobie nie umiałam wybrac, a własciwie to on sobie mnie upatrzył bo był starszy o 10 lat i wiedział jak ze mna postąpić żebym z nim ślub wzięła z nim przeszłam piekło, a z chłopakami miałam tak samo jak Ty. Wy jesteście jeszcze młodzi, ja miałam 19 lat jak skończyła sie sie moja młodość:( i mimo tylu niepowodzeń - chcę żyć!

Gość Pani Dż...
chyba sie dzisiaj napije do lustra... maz mnie dzis bardzo obrazil :(

Gość Pani Dż...
mieszkam w miescie wojewodzkim, nad zagranica nie myslalam, bo mam meza, mieszkanie tu...ciagle jestem sama, bo ma taka prace, ale jakby nie mial swoich jazd,to nie byl by to problem, po prostu jestem sama i mam jazdy i jeszcze brak pracy do tego...

Gość Pani Dż...
samax, wiesz, szlag mnie trafia , ze jakis facet mnie nie chcial, a np zachwycal sie jakas tepa brzydula, no kurde co one mialy, czego mi brakowalo np?? przez to mam ciagle obsesje ze jestem gruba

Gość papoco tokomu
czemu chce to zrobic? nie daje sobie rady , boje sie smierci ale nie mam juz sily ,coraz czesciej o tym mysle mam 23 lata, zawalilam studia, rodzice myslą ze studiuje prawo , oszukuje ich ze mam stypendium ,znajomych a prawda jest taka ze dorabiam na produkcji i w telemarketingu, wynajmuje pokoj z jednym starszym facetem fotograf- jego calymi dniami nie ma, pracuje dla mnei to nawet dobrze. nie mam zanych znajomych , mam dziwną osobowosc, ludzie mnie nie lubią ,wykorzystują . Wzbudzam sympatie milą buzią i to wszystko , nie jestem rozrywkowa a w glebi duszy bym chciala taka byc ,szalec bawic sie ale boje sie zwyczajnie sie boje i tak od zawsze :( mam straszne kompleksy ,siedze sama w domu i nie wiem po co chodze po tym swiecie

Gość Pani Dż...
papoco, masz prace, jestes mloda, to zaczniesz studia od pazdziernika i tyle, to nie koniec swiata przeciez :) rodzice na pewno ie wkurza, ale im przejdzie

Gość regulator kwasości
ja mysle ze powinnas zaczac od szczerej rozmowy z rodzicami. Oni cie moga pomoc. A jesli nie zechca nie zrozumieja twoich problemow to i tak juz nie pogorszysz sytuacji

Gość papoco tokomu
co to da? rozmawiamy o wszystkim ale nie o mnie ,nie o tym co czuje ,nigdy im sie nie zwierzalam i nie potrafie :( troche to ich wina , trzymali mnie pod kloszem, do domu o 19, ciągle teleony gdzie jestes? z kim ? kiedy wracasz? Na impreze nie wolno isc, z niektorymi kolezankami nie moglam nigdzie wychodzic ( bo mnie wciągną w alkohol papierosy narkotyki ) , bylam niesmiala a te zakazy i nakazy tylko mnie pograzyly, stalam sie zamknieta w sobie wiec nic dziwnego ze ludzie mnie zaczeli unikac.

Gość Pani Dż...
mialam w domu podobnie, tez nikt sie nigdy nie pytal jak sie czuje czy mam jakies problemy.. ehh... masz teraz szanse zaczac wlasne zycie, jak nie chcesz to im nic nie mow, zaczniesz od nowa studia, a ktory rok zawalilas? nie da sie tego jakos odkrecic??? pogadac z wykladowcami np

Gość papoco tokomu
juz nic nie da sie zrobic, to bylo w zeszlym roku... od tamtego czasu pracuje ,nie chcialam wracac do rodzinnego miasta, do domu to bylaby dla mnie porażka. Zawsze smialam sie z kolezanke ktore siedzą na kasach ,są na bezrobociu a sama skonczylam ...na dnie

Gość Pani Dż...
zaczniesz od nowa, przeciez to nie koniec swiata, masz prace, masz za co zyc, a nikt nie musi wiedziec jak jest na prawde, jeszcze pol roku i pojdziesz na studia

Gość Pani Dż...
widzisz, ja skonczylam studia i nic z tego nie mam...

Gość autorko droga,,,
do autorki i innych : piszcie przez bramke proxy lub z telefonu przez opere. Pelno jest 'pomocnikow' ktorzy zglaszają takie tematy na policje

wszelkie problemy, kryzysy są po to aby je pokonywać, nie poddawać się - jestem już po 50-tce i wiem coś o tym - wiara czyni cuda !!!

Gość frghykljkl
autorko idz do spowiedzi.. to CIE WZMOCNI....

Gość hej hej hej hej00000
frghykljkl - tylko na chwile , nie wiem jak mozna sie spowiadac komus kto ma czesto wiecej grzechów niz przecietny człowiek