Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetbezkobiety..

jak znaleźć dziewczynę?

Polecane posty

Gość facetbezkobiety..

gdzie szukać dziewczyny?

Gość refleksje
Zapytałeś na kobiecym forum myśląc, że kobieta lepiej ci podpowie? Ma to sens, lecz odpowiedzi muszą być szczere, a ty sam powinieneś wiedzieć jakiego typu dziewczyny szukasz, bo każdy typ przebywa gdzie indziej i każdy typ inaczej się poszukuje.

Gość facetbezkobiety..
szukam drobnej idealistki, poważnie myślącej o życiu

No i zależy też od tego gdzie mieszkasz. W "metropoliach" masz znacznie więcej kół młodzieżowych, klubów studenckich itp. A to moim skromnym zdaniem lepsze miejsce niż klub czy dyskoteka, lepsze warunki żeby się z kimś zaznajomić, pogadać na spokojnie. Sporo lasek zapisuje się do szkół tańca, kumpela mówiła mi że ciągle mają niedobór facetów do par tanecznych. Może coś w tym kierunku?

Gość refleksje
Też tak miałem jak autor. A obecnie to w ogóle nie chce się z nikim związać, no chyba, że świat się pozmienia na lepsze już za mojego życia, a ja znajdę idealnie pasującą do mnie osobę, czyli taką, która ma identyczny światopogląd i spojrzenie na życie.

Gość refleksje
identyczny jak ja miało być :)

Gość tudfhfgd
Jezus, człowieku przecież WSZĘDZIE jest pełno kobiet. Nie rozumiem, czego się spodziewasz? Ze podpowiemy Ci magiczne miejsce pełne drobnych licealistek, które szukają faceta?

Gość Anka_21
Nie tyle gdzie możesz ją spotkać ale jeszcze pozytywnie zagadać i aby były efekty..

Gość Przystojnyyy1985
@refleksje Błędne podejście moim zdaniem. Lepiej znaleźć kogoś kto jest INNY, ale nie we wszystkim. Na przykład humanistka powinna celować w umysł ścisły, który by ją ściągał w razie czego na ziemię. Jeżeli znajdziesz osobę, która myśli tak samo, robi to samo, mówi tak samo itd. to w końcu się znudzisz. Bo ile w końcu można rozmawiać sam ze sobą. A tak to właśnie często wygląda. Druga osoba powinna mieć coś czego Tobie brakuje i to coś w Tobie uzupełni. Stąd znane powiedzenie o tym, że przeciwieństwa się przyciągają. Każdy siebie już zdążył poznać, choć nie pełni, bo to niemożliwe. Jeżeli wiążesz się z osobą taką samą jak Ty, to niczego właściwe nowego nie odkrywasz. Druga osoba mam być jak niezbadana wyspa. kryjąca wiele zagadek i tajemnic. Dzięki temu fascynujące jest już samo odkrywanie tego co kryje w sobie druga połówka.

Gość refleksje
Przystojnyyy1985 @ Błęsdne podejście, ale twoim zdaniem, bo patrząc objektywnie życie pokazuje co innego. Ludzie myślący podobnie do ciebie zazwyczaj kończą na zdradach, rozwodach, a na koniec żalą się na kafeterii i nie potrafią na nowo ułożyć życia. Czym jest związek? Patrz na niego w perspektywie całego życia. Popełniasz taki sam bląd jak większość ludzi. Związek nie jest na chwilę. Powinien być na cłae życie! Jak wyobrażasz sobie np. związek new age'owca z tradycyjną katoliczką, lub pani profesor z żulem spod sklepu? A widzisz? Błędne masz podejście. Związek to nie tylko zakochani nastolatkowie. Związek to życie i należy szukać podobnych istot do siebie, bo tylko podobni się rozumieją!

Gość refleksje
Przepraszam za literówki.

Gość taki jeden facet27
kazdy z wa ma troche racji. Po 1 to niema dwóch identycznych osób Jak na moje to takie sprawy jak światopogląd, system wartości powinien być podobny ,a odmienna ma być osobowość czyli to jacy jesteśmy np jedna osoba może być gadułą ,a druga małomówna Z resztą niema co teoretyzować wszystko wychodzi w praniu ,a z doświadczenia powiem ,że przeciwieństwa owszem się przyciągają ,ale na krótko.

Gość Magic Marc
ha ha ha, w polsce są całe trzy użytkowniczki :D

Gość drenażysta
Jak mawia stara ludowa mądrość - "szukajcie, a wdepniecie". Dziewczyny się nie szuka - dziewczyny się poznaje. Z czasem zaczyna się facetowi klarować z jakiego typu dziewczyną chciałby być i należy je wtedy filtrować odnośnie swoich kryteriów. A gdzie poznawać? Dosłownie wszędzie tam gdzie występują dziewczyny.

Gość piotruwodziciel
heh, jakbym słyszał siebie kiedyś ;D dokładnie tak jak kolega wyżej - dziewczyny się nie szuka, ale poznaje. A poznawać możemy wszędzie, tylko warto nie robić z siebie debila jak większość i biegać za numerami telefonów po klubach czy ulicach itp ;-/ większość amatorów tak zaczyna i potem są niespodzianki, polecam bloga tego gościa http://jak-zdobyc-dziewczyne.miejcel.pl to po tygodniu będziecie w stanie znaleźć se kobitę.

Gość Szczota Daniel
Ja wiem że nie mam szans dlatego nie jestem niewolnikiem

Gość jkjs
dobra ta stronka, na prawdę

Gość geggwnnn
istotnie, ciekawe porady tam można znaleźć. niech czytają nasi panowie z forum.

Gość zenek123456777
Pytanie powinno brzmieć gdzie jej nie szukać... Np. na Antarktydzie. Nie będzie łatwo a i konkurencja niemała :D

Gość stokrotka626735
Mam takie samo zdanie jak refleksje. Ludzie mówią, że przeciwieństwa się przyciągają, może z początku tak oboje chcą poznawać siebie, ale później te przeciwieństwa oddzielają ich.

Gość na czata marsz :D
na pewno poznasz

Gość Hfdsar
Autor...szukaj wszedzi byle nie na dyskotece.bo przyprowadzisZ sobie latawice.