Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki na pociong

Jak wygląda w XXI wieku życie na wsi?

Polecane posty

Gość tabletki na pociong

czy nadal s tam zwierzęta hodowane w oborach? czy są drogi? internet np, czy panuje inna moda? jacy ludzie tam żyją?

Gość witaminkaa c
-zwierzęta mówisz,a co myślisz ,że w 5 gwiazdkowych hotelach? -drogi,a co niby kiedys nie było czy jak? =nie myśl,że jest tam takie zacofanie oczywiście jest internet ,kablówka wszystko co tylko chcesz -jaka jest tam moda no ludzie normalna nie ubierają sie tam w skóry... -jacy ludzie no normalni ,wykształceni nawet

Gość Jo mieszkom na wsi
Ni mom interneta, telewizornie mi wyłunczyli, chodze ubrany w tym co sobie sam zrobio, kuń mi ostatnio podł i wogóle bida.

Gość Szopen
majom spłukiwane sracze

Gość smuteczek. : (
mam 18 lat, mieszkam na wsi, wyobraź sobie że chodzę do liceum w mieście z ludźmi z miasta [szok, co nie? ] i często mam wrażenie, że jestem od nich bardziej kulturalna :)

Gość gingiffia
pod wzgledem wielodzietnosci -sredniowiecze

Gość motylem_jestem
ludzie dbają o swoje ogrody, tylko czekają aż meble ogrodowe mozna bedzie wyjąć. Kazdy ma kosiarke. Podjazdy, garaże, oświetlenie. Są tacy ktorzy mają gospodarkę, ale to nie te czasy ze kury po ulicy biegaja,. Z mojej obserwacji wynika, ze ludzie na wsi nie raz mają lepiej urządzone domy niż miejskie mieszkania.

Gość gingiffia
sa grubi i spasieni-bo smalec i golonki żra

Gość gingiffia
film - kogel mogel -jasno pokazuje roznic e miedzy miastowymi a wiesniaczkami-baby z miasta-ladnie ubrane , umyte, a wiesniaczki- w chustkach na lbie i jak wlasne matki wygladają-siwe pomarszczon e z wypadnieta wiekszoscia zebow

Gość Baron Justin de Vcipeval
na wsi sa tepaki i lenie

Gość wysoka*studentka...
generalnie ludzie mają swoje przedsiębiorstwa, mieszkają domach 100m^+ mają po kilka samochodów, działki, grunty. Generalnie wole wieś od miasta :)

Gość gingiffia
facet z wsi -40 lat nie przypomina 40 letniego amanta modela prezentera sportowca-tylko jest jak 60 letni gruby stary grzyb a kobieta 40 letnia na wsi -wyglada 20 lat starzej od miastowej w tym samym wieku

Gość gingiffia
baba ze wsi - taka typowa wielodzietna -to wyglada ohydnie w porównaniu z miastowa malodzietna