Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaSkotka c

Wysokie do łóżka, niskie do ołtorza. Małe do pieszczoty, duże do roboty.

Polecane posty

Gość ,m,kjklhj
goowno prawda, ja mam 165 i choc na powodzenie narzekac nie moge chciałąbym miec te 169 ale nie wiecej. to jest wg mnie idealny wzrost

Gość Arenowiczka88
skasowany ale pisał rzeczy typu "jestem pojebana i nie mam koleżanek, nikt mnie nie lubi, mam nadwagę, rzucił mnie chłopak, uprawiam seks z każdym bo nie wytrzymam długo bez gości w cipce" :D

Gość kapelaaaaaaana
autorko serio nie mam 180 i tylu w sumie nie chciałabym mieć,ale ta moja koleżanka naprawde ma 174 i jest śliczna nie chodzi o to,ze jej zazdroszcze wzrostu,ale ogólnie no... a ja czuje się często bardzo niska i nie lubie czuć się jak dziewczynka,chciałabym się poczuć jak kobieta ... w tłumie to mnie po prostu gniotą ,ja mam te 160 waże z 45kg i uważam,ze mam ładne ciało ,ale no niestety jak jestem sama to koło mnie jest wielu adoratorow,a jak z nią to niestety ,ale zero ..pisze tak o tym bo dzisiaj się wybieramy i chcialabym się zrobić,zeby tez jej pokazać,ze moge wyglądać lepiej niż ona

Gość najlepszy sos pomidorowy
i jeszcze.. czy to wazne jak sie wyglada razem? co mnie obchodzi to jak ja wygladam z moim chlopakiem w innych oczach? w oczach ludzie ktorych mam daleko w 4 literach bo są mi obcy lub zle o mnie mysla tylko dlatego ze nie podoba im sie jak wygladam z moim chlopakiem. to swiadczy samo rpzez się jakimi dennymi są ludźmi wiec po co sie nimi przejmowac? ja sie przejmuje tylko tym czy dobrze sie czuje z moim chlopakiem i czy jestem z nims zczesliwa czy nie. a to jak dla innych z nim wygladam to nic mnie nie obchodzi. wiec gadanie jak wygladaja 2 karzelki czy wysoka dziewczyna z nizszym chlopakiem to jest załosna dziecinada i prostactwo.. ludzie wyrosnijcie ponad to ;p

Gość MaSkotka c
Kingusia_124 Dokładnie:) A jak w sklepie nie można czegoś dosięgnąć, to zawsze można poprosić jakiegoś mężczyznę o pomoc :):):)

Gość MaSkotka c
najlepszy sos pomidorowy A odpowiedz na pytanie którą opcję byś wolała. a) mieć wysokie sexowne szpilki i być niższa od faceta o 10 cm b) jw i być wyższa od faceta o 10 cm

maskotka - a ty wolalabys urodzic sie blodnynką czy brunetką? o wzorscie sie nie decyduje polecam wizytę w szkole, lekcję biologii, dział genetyka dla ciężko kapujących

co za durni ludzie to ja nie mogę. idzcie do szpitala wysmiewajcie sie z chorych ludzi bo wy jestescie lepsi bo jestescie zdrowi. tak samo dowartosciowywanie sie kosztem kogos kto wyglada inaczej niz przecietnie jest na tym samym poziomie. zwlaszcza ze pacany, wzrostu sobie czlowiek nie wybiera, nikt nie rośnie ani nie maleje siłą woli ciemniaki . aż szok ze takie rzeczy w 21 w. trzeba tlumaczyc tłokom.

Gość MaSkotka c
no pewnie że o wzroście się nie decyduje. Tak samo, jak nie decyduje się o tym, czy ma się ładna, drobną twarz, czy grubą i brzydką. A pytanie zadałam w kontekście tego, że tak uparcie twierdzisz, że nie obchodzi Cię to jak wyglądasz przy swoim facecie :)

Gość MaSkotka c
Ale ja się nie wyśmiewam ani z chorych , ani z wysokich. Jednym i drugim współczuję. Tylko ci pierwszi nie mówią, że to jest jakieś super fajne i że są zadowoleni. Tak jak dziewczyny z sadłem nie mówią, że o super jak fajnie. A laski giganty tak uparcie twierdzą, że są ładniejsze od dziewczyn średniego wzrostu.

a jak kochana ty sie wyrazasz o ludziach wysokich - GIGANTY ???? masakra. ja bym w zyciu nie chciala uslyszec czegos takiego o sobie bo bym sie zalamala. czlowiek obojetnie jakiego wzrostu jest czlowiekiem i moze byc dla kogoś piękny. i nie zasługuje tylko z racji swoejgo wygladu fizycznego na wyzwiska. ile ty masz lat kobieto? dziecko???? lub człowieczku z jakiejs nietolerancyjnej zapadłej dziury??? generalizujesz bo to nie prawda ze WSZYSTKIE wysokie laski uwazaja sie za pelsze od niższych od siebie. to nie jest odrebna rasa ludzi tylko zwykle dziewczyny i niektore z nich są egoistyczne i sie wywyzszaja nad innymi a niektore sa normalne i symaptyczne a jeszcze część ma kompleksy wieksze od ich wzrostu. tak samo laski sredniego wzrostu tak samo laski niskie. kazdy jest inny nie generalizujcie przede wszystkim

i jeszcze jedno mądra autorko topiku. wiesz ile jest mlodych dorastajacyhc dziewczyn ktore nie akceptuja swojego ciala? nastolatki ktore nagle rosną i staja sie bardzo wysokie. wyzsze od rowiesnikow. zanim chlopcy dogonia ich wzrostem one kilka lat chodza do szkoly iczuja sie jak z innej planety. te dziewczyny czuja sie okropnie w swoim ciele bo nie kaceptuja sie a nie akceptuja sie bo inni na nie krzywo patrza, bo slyszy rozne wyzwiska typu GIGANT pod swoim adresem , bo brak akceptacji ze strony rowiesnikow jest dla nich nie do przeskoczenia. i taka podłamana dziewczynka wchodzi na neta szuka info na ten temat, wpada na twoj topik i myslisz ze co sie z nia teraz dzieje? pomyslalas o tym? ja na co dzien pracuje z nastolatkami. to jest wiek w ktorym dziewczyny sa mega wrazliwe na swoim punckie. proby samobojcze z powodu nieakcpetacji sa na porządku dziennym. nie wiem.. moze da ci to troche do myslenia zanim zaczniesz wyzywac innych na podstawie cehc na ktore nie maja wpływu. a jak nie to radzę wziąć nie wiem.. kamień i isc na ulice i rzucac kamieniami w wysokie dziewczyny aż ulży.. :( smutne to..

Gość MaSkotka c
eeetam, a jak ktoś o mnie mowi karzeł, to co mam iść się powiesić? W dupie to mam, jak ktoś tak mnie nazywa. Ja tylk przytoczyłam wyniki badań, trzeba się pogodzić z tym, że niskie mają większe powodzenie.

Gość MaSkotka c
hmm nie rozumiesz ja nie mam nic do wysokich dziewczyn. Tylko do takich wysokich ktore maja sie za lepsze od niskich i maja niewiadomo co. Tak samo jak nie mam nic do grubych, ale gdyby taka gruba uwazala sie za lepszą do szczupłej to bym się z tego śmiała :) I podkreślam, po prostu przytoczyłam wyniki badań. To co, ja przytocze badania nt, że szczupłe mają większe powdzenie, to będę niemorala, bo te grube dziewczynki poczują się nieakceptowane?

eeee tam, mi nie przeszkadza to ze interesuje sie mna tylko moj chlopak :) a jak ty masz fantazje na temat wielkiego powodzenia twojego oraz dziewczyn twojego wzrostu no to gratuluje bogatego zycia wewnętrznego ;p ps. nie kazdy lubi nosic szpilki. są niższe kobitki ktorez wyobru rowniez nie nosza sexi szpilek. a i tak czuja sie sexi.

nie chodzi o wyniki badan. chodzi o to ze takie topiki, przeradzaja sie w beznadziejnie prymitywne dyskusje rodem z przedszkola ktore polegaja na tym ze banda wysokich dziewczyn wyzywa sie z bandą niskich dziewczyn i licytuje ktora z nich to nie jest lepsza a ktora gorsza. ja mam wrazenie ze ktos kto zaklada taki topik albo robi celową prowokację - bo wie co zaraz nastąpi czyli pojazd jednych na drugich. albo po prostu sam sie chce dowartosciowac. nie widze innego powodu :(

Gość MaSkotka c
no pewnie, że niskie kobietki nie muszą nosić szpilek by być sexowne - maja wszak seksowne twarze, noski, ramiona, biust, talię,tyłek :) a szpileczki to tylko taka wisienka na torce :)

Gość MaSkotka c
Nie chodzi o dowartościownie, jestem raczej pewną siebie osobą :) Po prostu 100 razy czytałam tu topiki, że dziewczyny poniżej 160 cm to nie dziewczyny, że nie powinny się pojawiac na mieście i różne takie bzdury wyssane z palca:) Więc postanowiłam udowodnić, że nei mają racji i w tym celu przytoczyłam badania. Nie ma co płakać, taka obiektywna prawda. Jak ktoś założy topik,że laski z biustem D mają większe powodzenie niż laski z biustem B to nie będę się wykłócać, że nie, że to mój mały biust jest najlepszy i najbardziej podniecający, bo wiem że to nie prawda. Przyjmuję tę prawdę do wiadomości, przecież nikt nie jest idealny :)

Gość MaSkotka c
Albo gdy ktoś napisze, że większe powodzenie mają laski o tali max 60 cm, to nie będę krzyczeć, że nie, to nieprawda, bo ja mam 65cm, tylko przyjmę tę obiektywną prawdę do wiadomości :)

no ale maskotka, odpowiadajac na topiki w stylu ze male dziewczyny sa gorsze stawiasz sie na tym samym poziomie co autorki tychże topików ;p kazdy taki temat co jest gorsze co jest lepsze jest chory! bo dziewczyny stają się obiektami seksualnymi ktore walczą o to by byc atrakcyjne dla samców. prymitywne? żałosne? rodem z krajów gdzie kobieta jest podrzędna facetowi? kobiety otworzcie oczy! maskotka- wiesz co? ja sie ciesze ze masz taka postawe wobec swojego ciala ze sie akcpetujesz, i cieszysz ze jestes jaka jestes. ALE KAZDA KOBIETA TAK SIE POWINNA CZUĆ! czemu nie ma solidarnosci wsrod kobiet? tylko pojazd jednej na druga, zawiść, zazdrość i za wszelką cenę udowadnianie ze jest sie lepszą od innych. to rodzi kompleksy i osłabia nas jako kobiety w oczach wszechwładnych i o wszystkim decydujących mężczyzn. faceci górą? bo to przeciez o nich chodzi prawda? przeciez MAM DUZE POWODZENIE= podobam sie wielu facetom. nie podobam sie facetom= jestem gó.wnem. takie to jest chore rozumowanie. a kobieta powinna kochac sie za to jaka jest niezaleznie od wzrostu, typu figury czy twarzy czy powodzenia. jak mozna zyc w ciaglej frustracji zeby tylko miec wielkie powodzenie wsrod stada samców? kobiety! godności trochę :)

Gość nananajkaaa
To się nazywa dowarościowywanie sie na siłę autorko. Ta sama sytuacji co z grubszymi kobietami, które szczupłe wyzywaja od anorektyczek. Ja mam 168 cm i czuję się "średnia" ale jednak bardziej zaliczam sie do tych niższych. Wybaczcie, ale dla nie bardziej śmiesznie wygląda para, między którą jest 30 cm różnicy, niż gdy są równego wzrostu, zwłaszcza, gdy pani jest na szpileczkach. No, ale to już są kwestie szczegółowe. Przecież facet nie rzuci dziewczyny tylko dlatego, ze ma 175 cm wzrostu, litości. Ja sama chciałabym być wyższa. I facetom (przynajmniej tym, których ja znam) na pierwszy rzut oka podobają się te wysokie, sliczne i zgrabne dziewczyny. A nie kurdupelki z 156 cm wzrostu, bez urazy, ale uważacie, ze krótkie nóżki są takie seksi? poza tym przy takiej figurze widać każde pól kilograma. Nie cierpię takich stereoptypowych tematów, brrr.

Gość nie poniedziałek ONA
MaSkotka c durny temat...ale jaka Pani taki temat.. piszesz ze mozesz przebierac w facetach 160 i 170 ehehe takie kurduple...sorry krasnale mnie nie kręca... sama mam 178 cm wzrostu i nie narzekam na powodzenie, jeden raz spotkałam faceta, któremu nie odpowiadał mój wzrost... szukam facetów 190-195 i nie uwierze ze facet 190 woli kurdupla 150-160, oczywiscie sa tacy, ale jest ich mało.... ja osobiście nie mam nic do niskich dziewczyn..to wy macie kompleksy, to wy macie stale coś do nas "wysokich dziewczyn" może nie uwierzysz ale wcale nie chcialabym być nizsza, wrecz przeciwnie, bardzo lubie grac w siatkówkę...a wzrost mi to znacznie ułatwia

Gość nie poniedziałek ONA
to wy zakładacie durne topiki, leczycie kompleksy w ten sposób...

jezuuu dziołchy patelnie jedne nie dogryzajcie sobie nawzajem. czytajcie moje wpisy i wbijcie sobie do pustych makówek moje prawidła albowiem powiadam wam ze mam racje ^^

bez sensu temat ale skoro autorka tak uparcie twierdzi ze male jest sexy no to sorry ale w moim srodowisku kurduple 15pare sa delikatnie mowiac traktowane jak dzieci :) i nie probuj leczyc swoich kompleksów i wmawiac sobie ze np krótkie nózki sa seksowe i tu nawet szpilki nie pomoga jesli sie ma 155cm :D

Gość kfkkgg
Gość kfkkgg
Gość kfkkgg
to nie my, to niska autorka ma jakis problem