Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaSkotka c

Wysokie do łóżka, niskie do ołtorza. Małe do pieszczoty, duże do roboty.

Polecane posty

Przecież niskie jak i wysokie są spoko, więc o co cho? :)

Gość kfkkgg
nie wiem, spytaj sie autorki, ktora chce pokazac swoja wyzszosc nad wysokimi laskami

czy duze czy male to bez znaczenia przeciez osobowosc jest wazna :)

Gość kfkkgg
ja to chyba w ogole powinnam sie zastrzelic wg autorki...

Gość MaSkotka c
nie chodzi o zastrzeleni się. Trzeba akceptować swoje wady. Ja też mam wady np. małe wcięcie w talii, mały biust, małe usta. I to akceptuję i na topiku na taki temat nie będę kryczeć, że to a tamto lepsze bo akurat mnie dotyczy. sos pomidorowy --- eeeee..., nie przesadzaj, co Ty myślisz, że faceci nie rywalizują ze sobą? A zwłaszcza jeśli chodzi o wzrost? Jeden drugiego obraża od kurdupli :P albo zazdrości kasy, albo tego, że dziewczyna ładna. Chodzą na siłownie, żelują włosy itp. wwłaśnie po to, by wyeliminować pozostałych samców i podobać się nam kobietkom :) Każdy chce mieć powodzenie, czy to dziwne? Ja się po prostu cieszę, że wg badań mam powodzenie :D załóżcie sobie topik o jakiejś swojej zalecie, której ja nie posiadam i przyznam Wam rację, jestem obiektywna i wcale nie smuci mnie to, że nie jestem idealna.

Gość MaSkotka c
co tam jeszcze powiecie :P

pamietam odcinek "na krancu swiata"Wojciechowskiej... to byla chyba ...Wenezuela... wiadomo!najwiecej Miss Swiata z Wenezueli:) kobieta ktora prowadzila szkole dla "przyszlych miss"mowila,ze do niej moze przyjsc dziewczyna brzydka,gruba,z krzywymi zebami,z brzydka cera...-wszystko da sie poprawic:)zrobic operacje plastyczna... z jednym wyjatkiem-kobieta musi byc wysoka!bo wzrostu zmienic sie nie da...:)

Gość MaSkotka c
Ha ha spoko :) Więc wszystki nasze babcie i prababcie, które miały 140 - 150 cm były mega brzydkie :D Aż dziwne, że znalazły facetów :P

Gość MaSkotka c
Odpowiedz!Czy uważasz, że wszystki nasze prababcie w młodości były brzydki i to tak brzydkie, że nie dało się nic zrobić?