Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Tarja666

Ile sezonow chodzicie w ubraniach?

Polecane posty

Bo ja 2 lata a pozniej oddaje biednym,albo chodze w nich po domu. A takie zwykle puste t-shirty,topy mam dluzej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zeneek
Ja w swoich gumiakach chodze juz 10 lat, nie sa az tak mocno zniszczone. Moja kufajka tez juz ma gdzies tyle. Ale tak na serio, co to moje zwierzaki obchodzi? Zawsze sie ciesza kiedy mnie widza, czasami dam im zarcia i wpierdalaja. Glupie pytanie zes zadala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krok za krokiem
Czasem piec lat a czasem miesiac Zalezy jak sie w tym czuje Jak cos kocham moglabym chodzic do zdarcia;) a czasem przelezy w szafie pare lat z metka i jakos nie moge nawet raz zalozyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehmgdhdpg
serio? :D ja kupuje tylko najlepsze jakosciowo ubrania. Dostalam od mamy kurtke skorzan膮, kupiona w 1980roku w dawnym rfn ,kurtka jak nowa i ja w niej chodze. Plaszcz kupilam 15lat temu Burberry, chodze w nim nadal ,w doskonalym stanie. 2 swetry maj膮 ponad 10lat, kilka b.starych sukienek, jeansy 8letnie, w ogole nie zniszczone. Duzo mam staroci a i tak czesto ludzie mnie pytaja gdzie kupilam to czy tamto :) :szybko pozbywam sie tshirtow topow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to zale偶y od wielu czynnik贸w
czy rzeczy maj膮 klasyczny fason, czy s膮 dobrej jako艣ci albo jak w danej rzeczy czy kolorze si臋 czuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 looopka
A偶 si臋 zniszcz膮 albo znudz膮 to chyba oczywiste :) Weiel ubra艅 kupuj臋 za granic膮 bo w Polsce nie ma nic w stylu, kt贸ry lubi臋, a neispecjalnie mnie bawi pod膮偶anie za mod膮. Wi臋c jedna bluzka trafia do kontenera po kilku miesi膮cach, inne nosz臋 po kilka lat. W ko艅cu jak cz臋sto trafia si臋 na艂o偶y膰 jedn膮 bluzk臋, raz na 1-2 miesi膮ce? Niekt贸re ubrania si臋 nosi tylko od 艣wieta. Spodnie za to cz臋sto kupuj臋, co 3-4 miesi膮ce, bo mi si臋 艣cieraj膮 w kroku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeee????????
dormita, i co z tego, 偶e "opatrzone"? Wyrzucisz dobry, porz膮dny ciuch bo komu艣 si臋 "opatrzy艂"? No bez jaj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie chce mi sie w to wierzyc,,
Nie chce mi sie wierzy膰 ,ze kupujecie ubrania i wyrzucacie po jednym sezonie czy dw贸ch bo juz nie jest COOL , SEXY i TRENDY :O mam wrazenie ,ze siedza tu same ma艂olaty i paniusie ,ktore nic innego nie robi膮 tylko wydaj膮 kase na botox, kosmtyki i ubranka... Ja nie kupuje szmatek bo s膮 akurat modne, kupuje klasyczne ubrania , staram sie wybierac dobrej jakosci i chodze w nich tak d艂ugo az si臋 zniszcz膮 , niektore rzeczy mam kilkanascie lat jak kole偶anka na poczatku topiku. Nikt mi jeszcze nie powiedzial ,ze jestem niemodna wrecz przeciwnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to zale偶y lubi臋 klasyk臋
zale偶y jaki ciuszek i czy jest nie powtarzalny,czasem nosz臋 jeden sezon i komu艣 dam albo si臋 robi szmata jak w niekt贸rych z sieciowych sklep贸w , teraz to chyba standard jaki艣 kilka pra艅 i szmata si臋 robi;) a tak po za tym najbardziej lubi臋 styl z dw贸ch dekad 60 i 70 ;) wg mnie najlepiej udane nurty w modzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedna taka z balkonetki
ja tak mam ,偶e jak co艣 bardzo lubi臋 to nosz臋 to nawet kilka sezon贸w ;) jakich艣 tam super modnych ciuch贸w nie kupuj臋 bo nast臋pny sezon nie b臋d膮 ju偶 modne i b臋d膮 wygl膮da膰 艣miesznie stawiam raczej na proste kroje i sw贸j styl :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolinka1230
To zale偶y od jako艣ci tych ubra艅. Kupuje odzie偶 XXL, kt贸ra jest bardzo dobra gatunkowa, tak偶e niekt贸re bluzki nosz臋 nawet kilka sezon贸w i dalej wygl膮daj膮 rewelacyjnie:)

Udost臋pnij ten post