Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berciczeek

Dlaczego wyskakują mi takie okropne krosty ?

Polecane posty

Gość berciczeek

Mam 18 lat i od 1,5 roku zmagam się ze straszliwym trądzikiem, z miesiąca na miesiąc było coraz gorzej. Patrząc na mnie z przodu jest ok, ponieważ pryszcze mam na policzkach, tak więc gorzej jest z profilu. Robią mi się takie małe kuleczki podskórne, które cholernie bolą. Nawet jak są maleńkie to pozostają po nich blizny w postaci czerwonych kropek, które znikają po 2-3 tyg. Moje policzki są w opłakanym stanie, dltego nie obejdzie się bez make-up'u. Najdziwniejsze jest to, że moi rodzice zawsze mieli piękne cery, bez śladu pryszcza, nawet w wieku dojrzewania. Nie mam tego w genach, tak więc jaka jest przyczyna ? Może sami macie taką sytuację? Co robić? Stosowałam milion środków, dbam o twarz bardzo i efekty sa ale male. Sotosowalam wiele masci na blizny, tonikow, kremow, maseczek, wizyty u kosmetyczki, efekty krotkotrwale, Teraz używam detreomycyny, ona daje najlepsze efekty, poki co pryszcze znikaja, ale blizny sie trzymaja. Co robic ?! pomocy :(

Gość to niestety skutek
brania z pupy do ust, bakterie kałowe

Gość berciczeek
taak, tez slyszalam, ze seks jest dobry na krostki, ale ja nie zastosuje tego jak narazie ;) Potrzebuje innych porad.