Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna92

spozniajacy sie okres

Polecane posty

Witam! Drugi dzien spoznia mi sie okres (mam skonczone 19 lat). Ostatnio z chlopakie wspolzylam tydzien temu (nigdy we mnie nie szczytuje, zazwyczaj staramy sie to robic z prezerwatywa). Dodam, ze w tym miesiacu bylam przeziebiona(katar, bol gardla...). Cykle mam 28 dniowe,bardzo rzadko nieregularne. Mysle, ze ciaza jest raczej nie mozliwa gdyz nigdy nie bylo we mnie spermy (ewentualnie wydzielina wydostajaca sie z czlonka "na codzien"- nie sperma). Pomozcie ! ;/

Gość jestem i czuwam
Myślę, że najlepiej iść do apteki kupić test ciążowy i mieć pewność.. niż się martwić... :D głowa do góry będzie dobrze ^^

nigdy nie było we mnie spermy... no są efekty braku spermy w organizmie, postępująca głupota i życie hazardzisty, grającego w ruletkę watykańską.

chciala bym dodac ze od 2 dni mam objawy takie jak zawsze przed okresem, powiekszone piersi, kucie w brzuchu...

Gość Gość
naawet w wydzielinie sa plemniki nie wiem jak mozesz o tym nie wiedziec majac 19 lat

Gość Gość
no to radze po test do apteki pomaszerowac i bedzie pewnosc

Gość taka jedna mądrala12
szczerze watpie zebys w taki sposob zaszla. Musialabys miec zajebistego pecha

tez mi sie tak wydaje i mam nadzieje ze to nie ciaza:( moze przeziebienie tez jest winne spozniajacemu sie okresowi