Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WysokaNAti

Za wysoka na szpilki ;(

Polecane posty

Gość WysokaNAti

Mam 1,74 cm wzrostu a marzą mi się takie 12 cm ;(.W takich butach miałabym 1,86 cm wzrostu jak chłop jakiś...Jak ja chciałabym mieć te 160parę cm wzrostu....Jak zazdroszczę takim dziewczynom...

Gość nananajkaaa
nie przejmuj sie! masz wzrost modelki! a one popitalają na wybiegu i poza nim również na takich wysokich szpilkach i nikt nie mówi, ze nie są piękne, przeciwnie (nie mówie tutaj o wychudzonych modelkach, ale szczupłych). np. Karolina Malinowska, piękna kobieta. Jeśli jesteś szczupła to nie masz się co zastanawiać tylko wskakuj w takie szpilki i nie przejmuj sie wzrokiem mniejszych dziewczyn, a facetom się takie wysokie dziewczyny na szpilkach baaardzo podobają.

Gość saaaaaasaaaa
manajka czy jak ci tam, masz racje, one w tych szpilach popylają po WYBIEGU, a nie po ulicy :classic_cool: na ulicy tak wysoka dziewczyna w takich szpilach, nawet tych 9 cm, bedzie wzbudzala ogolna wesolosc, nie znasz realiow?

Gość saaaaaasaaaa
i nie podobaja sie facetom, faceci wola nizsze, drobne, a nie takie kobyły, przykro mi, modelkami sie nie zaslaniajcie, bo wybieg to wybieg :)

Gość to prawda ze faceci
wola nizsze. zreszta jakby autorka wygladala? jak paralityk :O

Gość MaSkotka c
Tak, zapraszam na mój topik pt. "Wysokie do łóżka, niskie do ołtarza. Duże do roboty, małe do pieszczoty" Tam przytaczam badania, które potwierdzają, że największe powodzenie mają kobietki o wzroście 151 - 158 cm.

Gość No to może ja napiszę
Ja mam 173 i noszę 12 centymetrowe i wyższe. W czym problem ??

Gość Pieluszkaaa
Maskotka Ty pewnie masz 155 cm i tak się chcesz dowartościować, a małe to zawsze niewyrośnięte i mądry facet to rozumie.

Gość anne marie ....
ja mam 180 i też noszę szpilki problemu nie mam :) kwestia przyzwyczajenia i szukaj sobie wysokiego faceta ;)