Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traxeta

nienawidzę być kobietą

Polecane posty

Gość traxeta

nienawidze tego jak kobiety sa traktowane w naszej kulturze, jaki mamy w niej obraz i presji społeczeństwa żebym byłam taka jaka nigdy nie będe i nie chce być :(

Bo część z nas często sobie pozwala na takie traktowanie. Grunt to być silną i nie dać się poniżać oraz źle traktować. Mając szacunek do samej siebie, faceci też go do Ciebie będą mieli.

Gość traxeta
nie daje sie źle traktować, moj facet jest pod tym względem cudowny, jestem dla niego przede wszystkim przyjacielem. Niestety zewsząd otacza nie dyskryminacja i stereotypy, w rodzinie, wśród znajomych także w mediach, kulturze. Źle sie czuje z tym że jestem kobietą i ludzie patrza na mnie przez pryzmat swoich uprzedzeń :(

Gość nie wiesz nic
a co konkretni ci przeszkadz i jaki to ma kurwa wplyw na twoje zycie ze az taka nienawisc wzbudza w tobie

Tzn jakich uprzedzien i stereotypów? Napisz proszę konkretnie, gdyz ja nic takiego nie zauważyłam.

Gość traxeta
w dziecinswie wyobrazalam sobie, ze pobiore sie z kolezanka z klasy... jakie bylo moje zdziwienie kiedy zobaczylam ja calujaca sie z kolega 😠 :(

Gość traxeta
chyba jestem lesbijką, ale boje się do tego przyznać :(

Gość traxeta
czuję że ciągle muszę udawadniać że jestem coś warta, może dlatego że zajmuje sie dziedziną w której więcej jest facetów ale kobiety też daja sobie radę i to szczerze mówiac lepiej od nich. Od tego czasu może jestem troche przewrażliwiona, ale coraz bardziej denerwują mnie faceci którzy uważaja sie za lepszych tylko dlatego że są facetami :o Ciągle słysze jakie to baby maja humorki, tylko ciuszki i pstro w głowie, baba tego nie potrafi, to sknoci itd

Gość Maja22Maja
tate codziennie otwiera mnie na doznania astralne dosiadajac mnie analnie :classic_cool:

Gość traxeta
wczęsniej tego nie widziała, ale teraz widze. Nawet moj ojciec często tak gada- to kobiecie nie wypada, tego baba nie potrafi. Wszystkie rozumy pozjadali :o

witam ! nie pasi ci w polsce ? to jedz tam gdzie mniej kobiet od facetow .... np do niemiec :)

Gość traxeta
może to kwestia naszego kraju.. Kobitki, szczerze, nie czujecie sie dyskryminiowane?

Gość kobietka:)
ja nic takiego nie odczuwam:) robię to co lubię, studia, praca, sport.... no i doceniam to, że moja największa pasja jest wybierana częściej przez mężczyzn, przez co na wakacjach poznaję ich całkiem sporo:)